- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Inghetate
Retete culinare din categoria InghetateMod preparare: Capsunile se spala in apa rece, se curata de codite si se taie in doua. Se bat ouale cu furculita, se adauga zaharul, lichiorul de migdale si migdalele macinate. In aceasta crema se incorporeaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 27 minute
Ingrediente:
lapte,
frisca lichida,
oua,
zahar tos,
esenta de vanilie,
inghetata de vanilie,
alune nesarate,
ciocolata amaruie,
zmeura,
zahar pudra,
Mod preparare: Intr-un vas puneti pe foc laptele cu vanilia si incalziti puternic, pana aproape de punctul de fierbere.Separat frecati galbenusurile cu zaharul pana ce amestecul se deschide la culoare si are un ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 m
Mod preparare: Se pune laptele la fiert, apoi se amesteca cu vanilia (sau se aduga semintele din pastaia de vanilie injumatatita.Se adauga si pastaia apoi se lasa sa stea acoperit 10 minute).Se amesteca galbenusuril ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Capsunile se spala si se curata.125g se pastreaza pentru ornat. 200g. de fructe se zdrobesc, restul se taie bucati.O forma de tort se tapeteaza cu folie si se umple cu pireul de fructe.Se lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
crema custard,
frisca lichida,
Mod preparare: Amesteca crema custard cu frisca lichida.Toarna compozitia obtinuta intr-un vas si pune-o la congelator pentru 90 minute, pana ce incepe sa inghete pe margini.Scoate-o din congelator, amestec-o cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
Mod preparare: Pune prunele cu zaharul tos intr-o cratita, cu 300 ml apa.Lasa-le sa dea intr-un colcot, acopera cratita, apoi lasa-le sa fiarba usor 10 minute, pana cand prunele s-au inmuiat.Fa prunele piure si ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se amesteca bine iaurtul cu zaharul.Se adauga zeama de lamaie si dulceata. Se amesteca, se toarna in casetele de gheata de la frigider si se pune la inghetat.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se bate smantana (care trebuie sa fie foarte proaspata).Se adauga zaharul, apoi cafeaua si se amesteca inca putin. Se varsa in forme si se pune la congelator.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se bate frisca spuma tare; se bat albusurile cu zaharul spuma tare, apoi se adauga si galbenulurile; cele doua compozitii (frisca si compozitia cu oua) se amesteca bine intr-un vas mare, apoi se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Toate se pun intr-un castron si se mixseaza.Se pun in cutii de inghetata si se lasa in congelator 1 ora dupa care se scoate si se mai amesteca odata apoi se lasa 3 ore sa stea in congelator
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
|
Intra in cont
|