Foto 1 - RINICHI DE PORC LA GRATAR

RINICHI DE PORC LA GRATAR

Gramaj ingrediente:

  • 4 rinichi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • ulei de masline sau unt pentru uns gratarul
  • otet

Mod de preparare:

  1. Rinichii se taie pe jumatate in lungime, se curata, se spala si se pun in apa rece cu putin otet pentru cca 15 minute.
  2. Apoi, se scot, se clatesc bine, se zvanta, se cresteaza, se condimenteaza dupa gust cu piper, cimbru, busuioc si se pun pe gratarul incins si uns cu ulei sau cu unt pentru a se rumeni pe ambele parti.
  3. Se sareaza in momentul servirii pentru a evita intarirea acestora.




Reteta in imagini: "RINICHI DE PORC LA GRATAR"

Pentru a putea comenta la reteta "RINICHI DE PORC LA GRATAR" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "RINICHI DE PORC LA GRATAR". Adauga-l tu pe primul...