- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Fripturi
Retete culinare din categoria FripturiMod preparare: Carnea se spala, se zvanta si se portioneaza cate doua bucati la portie.Bucatile de carne se amesteca cu ceapa curatata si taiata marunt, cu vinul, piperul, foile de dafin, sarea zeama de lamaie, 1/2 ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se ia un pui intreg. Pe sub pielita puiului se introduce usturoiul taiat felii si 2-3 feliute de slanina. Se condimenteaza si in interior si pe exterior. Se umple o sticla de bere de 0. ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Bucatile de pui se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Cand carnea e pe jumatate fiarta se scoate in alt vas. In uleiul ramas se inabusa ciupercile, se adauga sare, piper si patrunjel verde. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
rata,
unt,
jambon,
sare,
piper,
mere,
usturoi,
cimbru,
patrunjel,
miez de paine,
oua,
inima de rata,
ficat de rata,
Mod preparare: Se curata rata de fulgi si intestine. Se curata merele si se toaca, apoi se toaca ceapa, usturoiul, jambonul, ficatul si inima. Se amesteca cu restul ingredientelor pentru umplutura.Se umple ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Ficateii se spala si se scurg bine. Uleiul se incinge si se adauga rapid ficateii. Se lasa 5 minute pe o parte apoi se intorc si se sareaza. Se mai lasa 5 minute la prajit.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
cotlet de porc,
chimen,
coriandru,
oregano,
vinete,
cartofi,
rosii,
usturoi,
foi de dafin,
apa,
vin alb,
zeama de lamaie,
boabe de piper,
cimbru,
Mod preparare: Vinetele se taie cubulete si se rumenesc in putin ulei de masline.Se vor scoate pe hartie absorbanta pentru a se scurge de surplusul de ulei.Boabele de coriandru si semintele de chimen se rumenesc ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Ingrediente:
cotlet de porc,
sos de soia,
mustar,
ulei,
morcovi,
ceapa,
cuisoara,
frunze de telina,
bulion,
vin rosu,
supa,
fire de salvie,
cimbru,
patrunjel verde,
cascaval,
oua,
sare,
piper,
Mod preparare: Se spala carnea cu apa rece si se zvanta cu un stergar. Se amesteca sosul de soia, mustarul si uleiul si, cu marinata astfel preparata, se unge bine carnea, care se lasa o ora la frigider.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Carnea se spala, se scurge, se condimenteaza si se aseaza intr-o tava, cu 100 ml ulei si adaos de supa, care se introduce la cuptor pentru inabusire. In timpul inabusirii se stropeste cu sosul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
pulpe,
usturoi verde,
ciuperci,
sare,
piper negru,
boia,
ulei de masline,
bere,
vin alb,
apa,
patrunjel verde,
Mod preparare: Se parleste carnea de pui, se spala, se da cu sare, piper si boia dupa gust, apoi se unge cu uleiul de masline si se lasa o ora sa-si ia gust. Dupa o ora se pune in ceaun (tuci cu fundul rotund) ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se curata puii , se spala si se sareaza . Se dau la cuptor (190 grade) si se ung din cand in cand cu unt. Cand sunt aproape gata, nu se mai ung, se lasa sa se rumeneasca frumos pe deasupra. ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 20 minute
|
Intra in cont
|