- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Fripturi
Retete culinare din categoria FripturiMod preparare: Bucatile de cotlet se trec prin faina, se inabusa cu ulei si 100 ml de apa, se adauga sosul picant si se fierb 30 min. Feliile de paine se stropesc cu unt topit si se asaza cate o bucata de carne ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se spala pulpele si se sterg cu servet de hartie. Se pun intr-o tava in care s-a pus ulei. Cartofii se curata de coaja si se taie in felii mari. Se presara sare si piper proaspat macina ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Pulpa de porc se degreseaza, daca este cazul, apoi se transeaza fripturile.Se amesteca piperul, cimbrul si usturoiul si se condimenteaza fripturile.Se lasa la rece pentru 30 minute.Se incinge grillul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Cotletul taiat felii se sareaza, se pipereza, se presara cu boia de ardei si apoi se unge cu pasta de usturoi (usturoi strivit in prealabil). Se aseaza feliile una peste alta si se lasa la rece ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase.Se sareaza, se pipereaza, se prafuiesc cu boia si se frig pe gratar.
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se incinge cuptorul. Se spala puiul, se zvanta, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de aragaz. Se amesteca uleiul cu usturoiul pisat si cu cimbru, se unge puiul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Ingrediente:
file de porc,
miere,
sos de rosii,
sos de soia,
broccoli,
apa,
zahar,
sos de stridii,
concentrat de pui,
sherry,
faina,
Mod preparare: Se amesteca sosul de rosii cu sosul de soia si mierea. Se lasa 30 de minute amestecul sa se odihneasca.Separat se coace carnea la 180 grade C, timp 20 min. Se scoate si se unge pe ambele ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Pui cartofii taiati cuburi la fiert cu sare dupa gust. Cand sunt fierti fara sa se sfarme, ii scoti cu strecuratoarea intr-un vas termorezistent. Razi peste ei branzica pe gaurile mici ale ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
ulei de masline,
piept de curcan,
ceapa,
usturoi,
curry,
rosii,
pasta de rosii,
caise uscate,
piper,
cimbru,
migdale,
Mod preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu.Se adauga carnea si se prajeste aprox. 3-6 minute pe fiecare parte, pana se rumenste.Se scoate carnea din tigaie cu o spumiera si se pune pe o ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Fac o pasta din pasta de tomate, mustar si condimente, pe care o aplic peste muschi. Astfel pregatit, muschiul il portionez, il rumenesc in ulei incins, apoi il asez in tava, adaug vinul, o ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|