- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Fripturi
Retete culinare din categoria FripturiMod preparare: Daca pieptul de curcan este mare il tai in doua si-l fac pe rand, pentru ca intra mai multe foi de varza (vor intra 2 verze-cate o varza la fiecare jumatate de piept), iar varza facuta astfel are un ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Mod preparare: Puiul se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu curry, piper si condiment de pui.In interiorul puiului se pune un mar. Intr-o tava se pune sarea mare si puiul deasupra si se pune in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Cotletul se bate bine.Se condimenteaza si se prajeste pe gratar, pe ambele parti.
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute. Dupa circa 30 min. se adauga ceapa ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Carnea de miel se inabusa in ulei cu 100 ml de apa impreuna cu morcovii, ceapa, piper si usturoi. Treptat se adauga cate putina apa. Cand carnea e inabusita, se lasa sa se raceasca si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala si se zvanta pulpele de pui si se introduc crengutele de cimbru intre piele si carne (pielea poate fi fixata, eventual, cu scobitori).Se freaca pulpele cu sare si piper. Lamaiile se ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins.Cand este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Muschiul se impaneaza cu slanina si usturoi. Se trece prin malai si se frige pe ambele parti, pe gratarul uns cu ulei si incins, iar dupa frigere se portioneaza.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Rinichii se taie pe jumatate in lungime, se curata, se spala si se pun in apa rece cu putin otet pentru cca 15 minute.Apoi, se scot, se clatesc bine, se zvanta, se cresteaza, se condimenteaza dupa gus ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 ore
Mod preparare: Se spala morcovii, se curata, se taie felii subtiri si se calesc circa 3 minute in untul incins. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se dunstuiasca cu capac circa 5 minute, adaugand, eventual ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|