Retete culinare din categoria Fripturi

Pulpe crocante si picante
Ingrediente: ou, pulpe, pesmet, cascaval, faina, boia iute, ulei, sare, piper,
Mod preparare: Se pun pulpele la fiert in apa cu putina sare.Se da cascavalul prin razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu pesmetul si restul condimentelor. Separat intr-un bol, cu ajutorul unei furculite, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Miel la cuptor
Ingrediente: pulpa, grasime, sare, piper,
Mod preparare: Partea cea mai buna pentru friptura este pulpa din spate. Se spala, se pune sare si se asaza in tava cu grasime. Se da la cuptor la foc potrivit si se unge din cand in cand. Spre ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 minute
Piept de porc cu cartofi noi la cuptor
Mod preparare: Pieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati se taie felii nu prea subtiri si se pun intr-un vas mai mare de sticla termorezistenta impreuna ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 minute
Costite mexicane
Ingrediente: porc, rosii, usturoi, miere,
Mod preparare: Sucul de rosii se amesteca cu usturoiul zdrobit si mierea.Cu aceasta compozitie se ung costitele, care apoi se frig pe gratarul incins timp de 20 minute.Din cand in cand se mai ung cu sosul pregatit.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Friptura de pui la tava
Ingrediente: pui, ulei, usturoi, vin, sare, piper, boia,
Mod preparare: Puii se curata, se trec prin flacara, se spala, se scurg si se condimenteaza (piper, boia, sare). Dupa ce au fost condimentati, se aseaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si se lasa la cuptor ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)
Mod preparare: Cotletul de porc se spala, se usuca cu un servet, se sareaza, se pipereaza, se pune catelul de usturoi curatat si taiat felii si se ruleaza. Se leaga cu o ata mai groasa sau cine are poate sa il ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Pastrama oaie
Mod preparare: Se felieaza carnea, scotand eventualele pielite, iar cele care nu se pot se taie crestand din loc in loc, pt. a putea fi mancate usor. Intr-un vas se amesteca 1 la 1 cantitate vin cu apa (daca ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Friptura din piept de curcan
Mod preparare: Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat si uscat intr-un prosop si il prajim putin pe toate partile. Adaugam apa rece si usturoil si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Friptura din ceafa de porc
Ingrediente: ceafa, mustar, ulei, condimente, cepe, usturoi, vin,
Mod preparare: Sos: mustarul se amesteca ulei, condimente. Carnea, snuruita se trece prin sos si se rumeneste in ulei incins. Se aseaza in tava, se condimenteaza se presara cu ceapa, usturoi, adaugi o ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Aripioare de pui cu susan
Ingrediente: aripi, mustar, ou, faina, pesmet, susan,
Mod preparare: Se taie aripioara in trei buc.Se pune intr-o farfurie faina, in alta ouale batute cu mustar si in cea de a treia pesmet amestecat cu susan.Se dau mai intai copanelele de la aripioare prin faina, apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 ore