Retete culinare din categoria Fripturi

Friptura de porc la tava, cu macaroane
Mod preparare: Carnea se spala, se taie bucati mari si se inabusa la cuptor in ulei si cu putina supa. In timpul inabusirii se stropeste carnea cu sosul format in vas. Spre sfarsit se stropeste friptura ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Pui taranesc
Mod preparare: Se ia puiul, se curata bine, se desface la mijloc si se introduce inauntru 50 gr. unt amestecat cu sare si piper. Se pune intr-o cratita de Jena cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Pulpe  umplute
Mod preparare: Scoatem pielea de pe pulpe cat mai bine (sa iasa intreaga),dezosam si tocam carnea.O amestecam cu ardeii taiati cubulete,ciupercile, smantana,potrivim de sare si punem putin cimbru.Apoi umplem pielea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
SNITELE PRAJITE SI COAPTE LA CUPTOR
Mod preparare: Se ia bucata de carne,se spala,se zvanta bine si se portioneaza bucati de cca 1cm grosime.Se pune o bucata de folie de plastic pe tocator, se aseaza bucata de carne, se inveleste si se bate bine pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Pulpe dezosate cu bere neagra
Mod preparare: Se spala pulpele si se aseaza intr-un vas termorezistent peste un strat format din ceapa taiata rondele subtiri si amestecata cu busuiocul.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se adauga sosul de soia ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Friptura de vita cu cartofi la cuptor
Ingrediente: carne de vita, cartof, unt, cimbru, sare, piper,
Mod preparare: Carnea de vita se spala, se curata de pielite si se pune la fiert intr-o oala cu apa clocotita cu sare. Cand este fiarta se lasa la racit si se taie in felii de aproximativ 2 cm grosime.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Pui fraged la cuptor
Mod preparare: Amestecati zema de lamaie uleiul scortisoara boiaua cateii de usturoi pisati, cu pasta de tomate.Sarati si piperati dupa gust.Puiul portionat si spalat bine se trece prin acest amestec si se tine la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pulpe de pui pe sare
Ingrediente: pulpe, maioneza, sare grunjoasa,
Mod preparare: Maioneza de usturoi: 5 catei de usturoi se piseaza in mojar si se amesteca cu 2 linguri ulei, 1 lingurita mustar, cimbru, piper si un praf de sare.Se ung pulpele fara piele cu maioneza din belsug si s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 minute
Ficatei de pui lionezi cu piure de cartofi
Mod preparare: Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Ficateii se aseaza in tava. Ceapa se curata, spala si se taie solzisori, se aseaza in tava. Se adauga ulei, sare, piper s ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Aripioare picante la cuptor
Mod preparare: Spalati aripioarele, zvantati-le cu hartie absorbanta si condimentati-le cu un bait preparat din: miere, o lingura ulei, 2 catei de usturoi zdrobiti, boia, curry, chili, piper si putina sare.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora