- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Fripturi
Retete culinare din categoria FripturiMod preparare: Carnea se spala, se taie bucati mari si se inabusa la cuptor in ulei si cu putina supa. In timpul inabusirii se stropeste carnea cu sosul format in vas. Spre sfarsit se stropeste friptura ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
pui,
unt,
cartofi,
arpagic,
costita afumata,
sare,
piper,
cimbru,
busuioc,
patrunjel,
foaie de dafin,
usturoi,
Mod preparare: Se ia puiul, se curata bine, se desface la mijloc si se introduce inauntru 50 gr. unt amestecat cu sare si piper. Se pune intr-o cratita de Jena cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Scoatem pielea de pe pulpe cat mai bine (sa iasa intreaga),dezosam si tocam carnea.O amestecam cu ardeii taiati cubulete,ciupercile, smantana,potrivim de sare si punem putin cimbru.Apoi umplem pielea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se ia bucata de carne,se spala,se zvanta bine si se portioneaza bucati de cca 1cm grosime.Se pune o bucata de folie de plastic pe tocator, se aseaza bucata de carne, se inveleste si se bate bine pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
pulpe,
bere,
stafide,
ceapa rosie,
sos soia,
catei de usturoi,
busuioc,
ulei de masline,
piper,
sare,
Mod preparare: Se spala pulpele si se aseaza intr-un vas termorezistent peste un strat format din ceapa taiata rondele subtiri si amestecata cu busuiocul.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se adauga sosul de soia ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Carnea de vita se spala, se curata de pielite si se pune la fiert intr-o oala cu apa clocotita cu sare. Cand este fiarta se lasa la racit si se taie in felii de aproximativ 2 cm grosime.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
pui,
lamaie,
ulei,
scortisoara,
boia iute,
usturoi,
paste de tomate,
pahar,
vin alb,
piper,
sare,
Mod preparare: Amestecati zema de lamaie uleiul scortisoara boiaua cateii de usturoi pisati, cu pasta de tomate.Sarati si piperati dupa gust.Puiul portionat si spalat bine se trece prin acest amestec si se tine la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Maioneza de usturoi: 5 catei de usturoi se piseaza in mojar si se amesteca cu 2 linguri ulei, 1 lingurita mustar, cimbru, piper si un praf de sare.Se ung pulpele fara piele cu maioneza din belsug si s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 minute
Mod preparare: Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Ficateii se aseaza in tava. Ceapa se curata, spala si se taie solzisori, se aseaza in tava. Se adauga ulei, sare, piper s ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
sare0,
curry,
cimbru,
piper,
chili,
vin rosu,
miere,
morcov,
marar,
telina,
aripi,
foi de dafin,
boia dulce,
usturoi,
ceapa,
patrunjel,
masline,
peperoni,
Mod preparare: Spalati aripioarele, zvantati-le cu hartie absorbanta si condimentati-le cu un bait preparat din: miere, o lingura ulei, 2 catei de usturoi zdrobiti, boia, curry, chili, piper si putina sare.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|