Retete culinare din categoria Fripturi

Friptura haiduceasca
Mod preparare: Bucatelele de carne bine unse cu ulei se infig pe frigarui.Ceapa verde tocata, patrunjelul tocat se amesteca cu rosiile si cu castravetele dat pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi se dau la frigider ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei
Mod preparare: Pulpele spalate si curatate se taie in doua si se pun intr-un vas peste care rasturnam marinata facuta din paharul cu vin si toate condimentele macinate si 2 linguri sos de soia.Taiem si cativa catei ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Snitel cu branza
Mod preparare: Carnea se amesteca cu cascavalul, cele 2 oua batute, sarea si piperul. Se framanta bine si se lasa sa se odihneasca 1/2 ora. Apoi se formeaza (cu mana umeda) mingi din preparatul de mai sus ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 45 m
Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor
Mod preparare: Cartofii se curata si se taie rondele.Pulpele le condimentam bine cu toate condimentele amestecate cu 2 linguri cu ulei.Intr-o tava punem hartie de copt asezam rondelele de cartofi peste ele rondele d ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 m
Milky la Doubletta
Mod preparare: Cartofii se curata de coaja se spala si se taie wedges, adica sferturi maricele.Apoi se pun intr-un castron nemetalic cu lapte, cimbru si un graunte de usturoi.Pieptul de pui se spala, se taie bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Picior de miel la cuptor
Mod preparare: Carnea se lasa 1 h la temperatura camerei.Se unge cu un amestec de ulei,1 lingurita sare,1/4 lingurita piper si se da la cuptor intr-o tava cu gratar.Se coace 1 1/4 h apoi se intoarce si se mai lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Frigarui de pui cu ciuperci
Mod preparare: Dupa parerea mea, frigaruile se prepara foarte usor, iar efectul este maxim, atat ca gust cat si ca aspect.Pentru inceput taiati pieptul de pui in bucati potrivite pentru frigarui si lasati-le ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pulpe cu vin
Mod preparare: Pulpele curatate, spalate, se usuca in prosop,se aseaza in Dubletta incinsa cu ulei. Condimentam, adaugam usturoiul, lasam sa se rumeneasca foarte putin pe ambele parti, adaugam vinul. Dupa ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Pui umplut cu garnitura de legume
Mod preparare: Introduceti mana in pui si dezlipiti usor cu degetele carnea de pe oase, scotand osul de la piept, coastele si oasele de la partea superioara a pulpelor. Condimentati puiul cu ingrediente din ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Friptura de pulpe de pui
Ingrediente: pulpe de pui, cartofi, praz, morcovi, sare, piper,
Mod preparare: Peste pulpe se pune sare si piper se fac gauri in pulpe si in fiecare se pune care un catel de usturoi. In tava punem pulpele de pui, cartofii , morcovii si prazul. Punem sare si piper si da ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute