Retete culinare din categoria Fripturi

Rulade de vitel cu busuioc
Mod preparare: Ruladele se condimenteaza apoi se ung cu mustar. Taiati pe din 2 feliile de sunca, ungeti-le cu branza, puneti 2-3 frunzulite de busuioc pe fiecare apoi asezati-le pe amandoua, una peste ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Piept de pui picant cu fasole verde
Mod preparare: Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se stropeste cu uleiul de masline si se condimenteaza cu cimbru, paprika, chili, condimente pentru ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Varza dulce cu piept de porc
Mod preparare: Varza dulce se toaca mai mare, se presara cu putina sare si se framanta putin cu mainile, ca sa se inmoaie.Intr-un ceaun sau vas de tuci se pune ceapa tocata la calit in ulei, morcovii feliati si varz ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Friptura tocata (berlineza)
Mod preparare: Carnea tocata se amesteca cu ceapa, ouale, jumatate din cantitatea de patrunjel verde, piper si sare. Compozitia obtinuta se asaza pe o tava cu ulei, dandu-i forma unei franzele. Tava se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Pui fript cu sos de ciuperci
Ingrediente: pui, sare, piper, boia, tarhon, vin, ciuperci, smantana,
Mod preparare: Puiul se freaca bine cu sare, piper si boia. Se pune in tava cu ulei sa se rumeneasca putin. Vinul se amesteca cu putin tarhon si se pune in tava. Se da o ora la cuptor. Puiul se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Reteta mititei
Mod preparare: Se fierbe o zeama din oase de vaca cu maduva, care se scade bine, din 500 grame de oase la fiecare kilogram de carne. Se framanta carnea intru-n vas pe masura timp de un ceas, adaugand la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Cotlete de vitel cu cirnati si cartofi in vin
Mod preparare: Se rumenesc cotletele in putin unt, pe amandoua partile. Se scot si in locul lor se pune cabanosul taiat bucatele de 4-5 cm, cepele curatite si spalate, usturoiul taiat marunt, sare, piper, cimbr ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Friptura de porc
Mod preparare: Se sareaza si se pipereaza bucata de carne.Se pune la fiert la foc potrivit, cu ceapa, morcovii taiati, cimbru, foi de dafin, unt, 2 pahare mari cu apa si osul cu maduva. Se lasa sa fiarba pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Costita Alentejana (Entercosto a Alentejana)
Mod preparare: Alentejo: Este o regiune a Portugaliei. La Sud se invecineaza cu Algarve, bucataria Alentejana este foarte apreciata in toata tara, fiind bogata in grau si vin, painea apare ca aliment principal ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Pulpe cu usturoi
Mod preparare: Crestez pulpele, le asez in tigaia incinsa unde am topit untul. Le las cate 2 minute pe fiecare parte, le condimentez,adaug usturoiul si apa. Acopar vasul, le intorc la 5-10 minute. Dac ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute