- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Fripturi
Retete culinare din categoria Fripturi
Ingrediente:
muschi,
cartofi,
carnati,
morcovi,
foi de dafin,
rozmarin,
usturoi,
piper,
sofran,
busuioc,
piper boabe,
lamai,
vin alb,
ulei de masline,
rosii,
ceapa,
ata de bucatarie,
mujdei de usturoi,
smantana lichida,
sare,
paprik dulce,
ierburi provence,
ulei,
Mod preparare: Inca una din fripturile noastre preferate, gatim cu drag pt. familiari si prieteni la cina.Acest "Lombo" de obicei il umplem cu branza, sunca, diverse fructe proaspete sau seci, legume, diferite tipur ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se spala puiul (nu se portioneaza, se lasa intreg), se unge cu ulei, cu sare, cu piper si cu cimbru si afara si pe dinauntru si se introduce in el ceapa taiata in patru, catei de usturoi taiati in ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 40 minute
Mod preparare: Feliile de cotlet se bat bine, puse intr-o punga de nylon, se potriveste gustul de sare, piper si vedeta. Ouale se bat bine si se pun 2 linguri de ulei in ele. Feliile de cotlet se trec ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Ingrediente:
piept de pui,
usturoi,
ulei,
zeama de lamaie,
prad de curry,
morcovi,
ardei gras,
slanina,
piper,
sare,
Mod preparare: Se taie carnea in cuburi. Usturoiul se toaca si se amesteca cu 5 linguri ulei, suc de lamiie si curry. Carnea se lasa la marinat in acest amestec o ora. Vasul se tine acoperit.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Dupa ce se dezgheata puiul si se spala bine si in interior (aveti grija sa nu mai ramana nimic inauntru), se condimenteaza cu verdeata, piper si eventual alte condimente. Separat, se umple o ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
carne de porc,
vin alb,
ulei de masline,
sare,
piper,
usturoi,
cimbru,
rozmarin,
salvie,
Mod preparare: Punem carnea intr-un recipient (cu capac )apoi saram, piperam, adaugam usturoiul, cimbrul, rozmarinul, salvia, stropim cu vin, turnam si uleiul ,acoperim si lasam la frigider o zi.Frigem pe gratar ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
muschi,
ciuperci,
carnaciori,
costita afumata,
cascaval,
ceapa,
ulei,
piper,
ou,
marar verde,
pesmet,
pasta de rosii,
suc de rosii,
ardei iute,
Mod preparare: Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu un ciocan special, pana ramane de 1 cm grosime. Separat se pregateste umplutura astfel: se caleste ceapa in grasime fierbinte, cand se aureste puti ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
pulpa de miel,
usturoi verde,
usturoi,
piper boabe,
ienibahar boabe,
cimbru,
oregano,
busuioc,
delicat,
vin rosu,
pasta de tomate,
Mod preparare: Se spala carnea, se cresteaza putin si in acele crestaturi punem usturoi.Se adauga apa, piper boabe, ienibahar boabe si celelalte condimente si se tine la cuptor timp de o ora.Dupa o ora adaugam, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se bate putin cu ciocanul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper apoi se trece se trece printr-un amestec de ou batut si faina dupa care se "tavaleste" ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|