- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Fripturi
Retete culinare din categoria Fripturi
Ingrediente:
pulpe de iepure,
ulei,
sare,
vin alb,
piper,
cimbru,
morcovi,
patrunjel,
ceapa,
telina,
foi de dafin,
usturoi,
Mod preparare: Carnea se asaza intr-o tava in care s-au adaugat rondelele de zarzavat, se unge cu ulei si se pipereza. Se adauga 50 ml de apa, sarea, cimbrul si foile de dafin. Se introduce la cuptor, la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
piept de pui,
sare,
piper,
cartofi,
usturoi,
galbenus de ou,
nucsoara,
ulei,
conopida,
unt,
Mod preparare: Se spala carnea, se zvanta, se bate bine, se sareaza si se pipereaza. Cartofii (cruzi) spalati si curatati se dau pe razatoarea mica si se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, galbenusul, sarea, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Spalam, curatam pulpele de pielita si le taiem in doua. Le asezam in tava, apoi punem pe langa ele cartofii curatati si taiati. Punem o cana de apa (cine vrea mai mult sos pune mai multa apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Se taie puii bucati, se pune sare si piper si se pun in tigaie peste grasimea cat mai fierbinte. Imediat dupa ce s-a format crusta pe ambele parti, se incetineste focul.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
pulpa de vitel,
faina,
oua,
pesmet fin,
unt,
ulei de masline,
piper negru,
sardele,
masline,
lamai,
sare,
Mod preparare: Se pun in trei farfurii faina, oul batut si pesmetul. Se dau snitelele mai intai prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet, in asa fel incat sa fie bine acoperite, si se tin cel putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Spalati ficateii cu apa rece, apoi scurgeti bine apa. Puneti peste ei uleiul de masline, piperul si usturoiul granulat si amestecati usor. Lasati sa stea cel putin 4-5 minute (daca nu va ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
carne de porc,
ceapa,
morcovi,
rozmarin,
piper boabe,
sare,
vegeta,
vin alb,
untura de porc,
ardei rosii,
bulion,
ketchup picant,
Mod preparare: Se ia carnea si se taie felii de 2 cm. grosime.Se condimenteaza cu piper, sare, vegeta. Se aseaza intr-o tava unsa bine cu unsoare de porc. Se aseaza ceapa si morcovul taiate rondele, la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se taie carnea cubulete si se prajeste putin in ulei, condimentandu-se cu sare si piper. Se adauga o jumatate cana de apa, 5 linguri de bulion, cateii de usturoi pisati si putin cimbru si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ananasul se curata de coaja, se taie felii subtiri si se scoate miezul. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se pune la prajit in ulei. Se scoate si se pastraza la cald.In restul de ulei ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Pieptul de pui sarat si piperat in prealabil se prajeste pe gratar cu un strop de ulei. Sparanghelul, daca este crud, se fierbe in apa cu sare, daca este din conserva se serveste asa cum e. ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|