- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Fripturi
Retete culinare din categoria FripturiMod preparare: Rulourile: Pieptul se taie in felii, se bate putin ca la snitele, se pune condimentul, se aseaza o felie de cascaval, o bucata de carnat apoi se ruleaza si se leaga cu ata sau se pot pune cu ...
Complexitate: Medie
Durata: 2 ore
Mod preparare: Pregatim cartofii pentru prajit,ii curatam, ii taiem si ii vom pune la prajit intr-un ceaun cu ulei,lasand uleiul sa se infierbante.Separat pregatim gratarul cu capac si apa.Se pune apa in gratarul ...
Complexitate: Medie
Durata: 45 minute
Ingrediente:
ceafa de porc,
usturoi,
ulei,
oregano,
copanele de pui,
ceapa,
pasta de tomate,
sare,
piper,
Mod preparare: Incing dubletta unsa cu ulei, asez ceafa, las sa se rumeneasca pe ambele parti, condimentez, adaug usturoiul si o ceasca de apa. Acopar, las sa scada apa. Copanelele le asez in tigaie, ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 minute
Mod preparare: Pulpele de pui se taie in doua, se scoate pielita, se pun intr-un vas, se adauga laptele, usturoiul pisat, foile de dafin, cimbrul sare si piper. Se acopera si se da la frigider pentru 24 de ore ...
Complexitate: Medie
Durata: 25 ore
Mod preparare: Se spala bine ingredientele de la miel iar apoi se sterg bine de tot cu prosoape de hartie. Se ia souvla (bat de metal tip frigaruie). Bucatile de miel se taie in bucati medii iar apoi se ...
Complexitate: Medie
Durata: 3 ore
Mod preparare: Cureti si speli puiul, il umpli cu 3 lamai intepate pe toate partile, il ungi cu ulei si il asezi intr-o tava. torni uleiul ramas, il stopesti cu zeama de lamaie, pui sare si piper dupa gust si dai ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Luam pieptul de pui il spalam il stergem cu un servetel de apa apoi taiem in 2 bucati apoi fiecare inca o data in jumatate le punem la gratar dupa ce le dam cu sare si piper dupa gust, lasam la foc mi ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Creierul de vaca se curata de pielita in apa rece, dupa care i se da sare, se portioneaza, se trece prin malai sau se aseaza in hartie unsa cu ulei. Se pune pe gratarul incins, uns cu grasime. ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Curcanul se curata, se trece prin flacara, se spala, se scurge si se condimenteaza (cu sare, boia si piper). Se unge apoi cu ulei si se pune la cuptor, intr-o tava cu ulei si putina apa. Din ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
piept de pui,
ciuperci,
rosii,
cascaval,
piper,
busuioc,
cartofi,
rozmarin,
sare,
ulei,
Mod preparare: Pieptului de pui i se face un buzunar in lungul acestuia si se aseaza cascavalul, rondelele de rosie si ciupercile taiate fasii. Se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se unge cu ulei s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|