Foto 1 - Pasta de marshmallow fondant

Pasta de marshmallow fondant

  • Complexitate:
    Mica
  • Timp de preparare:
    30 minute
  • Categorii:
  • Apreciere:
    Nota 0 din 0 voturi.
  • Ingrediente folosite:

Gramaj ingrediente:

  • 75 g de caramele marshmallow
  • 175 g zahar pudra (din comert)
  • o lingura de apa

Mod de preparare:

  1. Intr-o craticioara punem caramelele si lingura de apa pe foc mic sau la bain-marie.
  2. Amestecam continuu pana se topesc, apoi rasturnam compozitia pe blatul de lucru unde am pus zaharul pudra.
  3. Framantam ca pe un aluat de paine pana ce compozitia nu se mai lipeste de maini.
  4. Este gata cand apasam cu degetul si ramane gropita in pasta.
  5. O punem apoi intr-o folie de plastic si o lasam 24 de ore sa se odihneasca intr-un dulap (nu in frigider), apoi o modelam in diverse forme dupa imaginatie.
  6. Se poate amesteca cu coloranti alimentari pentru a obtine mai multe culori.
  7. Se foloseste la imbracarea torturilor si decorarea dulciurilor dupa imaginatia fiecaruia.



Reteta in imagini: "Pasta de marshmallow fondant"

Pentru a putea comenta la reteta "Pasta de marshmallow fondant" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Pasta de marshmallow fondant". Adauga-l tu pe primul...


Alte retete recomandate din categoria Dulciuri