Foto 1 - Pandispan

Pandispan

Gramaj ingrediente:

  • 10 oua
  • 10 linguri zahar(250 gr.zahar)
  • 10 linguri faina(300 gr.faina)
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare:

  1. Se iau 2 ligheane in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul.
  2. Galebenusurile le amestecam cu o lingura de lemn adaugand 5 linguri de zahar (125g) si zaharul vanilat pina cand compozitia devine spuma.
  3. Albusurile le batem cu telul adaugand 5 linguri de zahar(125g) pana cand compozitia devine tare. 
  4. Adaugam galbenusurile peste albusuri amestecand continuu pana se omogenizeaza. 
  5. Punem intr-un castron 10 linguri din compozitie peste care adaugam cacao amestecand pana devine crema. 
  6. Peste prima compozitie adaugam faina mestecand continuu pana se omogenizeaza. 
  7. Punem compozitia intr-o tava peste care adaucam crema de cacao .
  8. Bagam tava la cuptor la foc mediu 40 minute.



Reteta in imagini: "Pandispan"

Pentru a putea comenta la reteta "Pandispan" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

1 comentarii pentru reteta "Pandispan":

orhidey 19 august 2012
eu folosesc 8 oua, 8 linguri de faina, 8 linguri de zahar

Alte retete recomandate din categoria Dulciuri