Foto 1 - Painea studentului

Painea studentului

Gramaj ingrediente:

  • 4 oua intregi
  • 600 g faina
  • 1 praf de sare
  • 250 g miere
  • 250 g zahar
  • 1 praf de copt
  • drojdie cat o nuca
  • 2 paharele rom
  • 1 lingurita cafea
  • 1 pahar ulei
  • scortisoara
  • cuisoare
  • coaja de lamaie
  • nuci
  • stafide

Mod de preparare:

  1. Se amesteca toate ingredientele si se bate aluatul pana face bule de aer. 
  2. Se pune intr-o tava bine unsa si tapetata cu faina si se lasa 24 de ore la temperatura camerei. 
  3. Se coace la foc potrivit.
Este foarte buna la cafea.



Pentru a putea comenta la reteta "Painea studentului" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Painea studentului". Adauga-l tu pe primul...