- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Dulciuri
Retete culinare din categoria DulciuriMod preparare: Intr-un bol se amesteca apa minerala cu uleiul, sarea, bicarbonatul si se adauga faina in ploaie pana aluatul se dezlipeste dupa maini si are o consistenta potrivita pentru a putea fi intins in foi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Intr-un vas se pune vinul la fiert cu zaharul si batonul de scortisoara.Se adauga perele spalate bine (de preferinta pere mici).Cand acestea s-au inmuiat se scot.Continuam fierberea vinului pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se amesteca drojdia cu smantana si apoi cu faina si untul. Se framanta bine. Se intinde o foaie de 1/2 cm grosime, se taie triunghiuri, se pune la mijloc putina marmelada sau nuci ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Prima data vom pregati crema astfel: cele 3 galbenusuri se mixeaza cu zaharul praf, pana isi schimba culoarea si creste in volum. Apoi incorporam treptat cu o spatula branza mascarpone.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se amesteca cu mixerul, intr-un castron, faina,praful de budinca si ouale. Treptat se adauga sifonul, amestecand continuu. Se adauga praful de sare si se amesteca pana capata consistenta ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Incinge o tigaie la foc potrivit si prajeste alunele 5 minute pana se rumesc usor.Lasa-le sa se raceasca 5 minute, apoi freaca-le cu un prosop de bucatarie pentru a inlatura coaja.Mizeaza alunele ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se face un aluat din incredientele de mai sus.Dupa ce a dospit aluatul circa 40 minute se imparte in bilute identice ca marime. Se formeaza corpul si picioarele ariciului.Apoi cu o foarfeca se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Blatul:Albusurile de la oua se bat spuma cu zaharul. Se adauga nucile prajite si faina si se da la cuptor.Crema:Galbenusele cu zaharul, margarina si cacaoa se bat pe abur pana se ingroasa.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Pune prunele cu zaharul tos intr-o cratita, cu 300 ml apa.Lasa-le sa dea intr-un colcot, acopera cratita, apoi lasa-le sa fiarba usor 10 minute, pana cand prunele s-au inmuiat.Fa prunele piure si ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se amesteca toate ingredientele intr-un bol.Inainte de a turna din aluat in aparatul de gauffre il ungem pe acesta cu putin ulei.Timpul de coacere depinde de fiecare aparat in parte, eu le-am lasat ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
|
Intra in cont
|