- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Dulciuri
Retete culinare din categoria Dulciuri
Ingrediente:
faina,
ou,
drojdie de bere,
unt,
lapte,
zahar,
nuci,
scortisoara,
rom,
sare,
vanilie,
coaja de lamaie,
Mod preparare: Se face un aluat din faina, galbenusurile batute cu sare, drojdia dizolvata in lapte caldut si 2 linguri de zahar. Se amesteca totul bine si se lasa sa creasca o ora. Pe o planseta ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Mod preparare: Dovleacul se rade prin razatoare cu gauri mari, intr-o cratita de 2 l jumatate apoi se adauga zaharul si untul si se lasa acoperit, la foc mic amestecand din cand in cand, ca dovleacul sa nu se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se bat bine margarina si zaharul, apoi se aduga galbenusurile.Separat, se pun la foc pe cana de zahar, la care, dupa ce se topeste, se adauga nucile tocate.Apoi se adauga compozitia 1 la compozitia 2 ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
ou,
zahar,
nuci,
cacao,
faina,
praf de copt,
unt,
pudra,
cappuccino,
galbenus de ou,
lapte,
Mod preparare: Pregatire blat: Se bat spuma albusul rece de la figider cu un praf de sare si apoi se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana la topirea lui. Apoi se adauga galbenusurile pe rand si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
biscuiti,
nuci prajite,
migdale,
unt,
branza de vaci,
fisca lichida,
zahar,
gelatina,
vanilie,
fructe,
Mod preparare: Prajiti nucile si macinatile cu migdalele,si biscuitii. Topiti untul intr-o craticioara,la foc mic, varsati untul peste amestecul de biscuiti,si amestecati bine cu un mixer pana se racese bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
faina,
zahar,
ou,
unt,
ciocolata de menaj,
zmeura,
frisca,
foi gelatina,
pudra,
hartie,
Mod preparare: Se-ncinge cuptorul la 180gr. si se tapeteaza forma cu hartie pentru copt.Se freaca galbenusurile cu zaharul, se bat albusurile spuma. Se incalzeste putin untul si se incorporeaza in crema de ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
ou,
faina,
zahar,
praf de copt,
compot de pere,
budinca,
lapte,
ciocolata alba,
gelatina,
frisca lichida,
Mod preparare: Blatul: Se separa albusurile de galbenusuri.Acestea din urma se bat bine cu zaharul, se adauga faina amestecata cu praful de copt si la urma albusurile batute spuma, amestecand usor de sus in jos cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
piscoturi de sampanie,
foi de prajitura,
compot de ananas,
caise uscate,
smochine,
stafide,
frisca,
ou,
unt,
faina,
zahar,
lapte,
ornamente tort,
esenta de rom,
Mod preparare: Se decupeaza o foaie de prajitura la dimensiunea unei forme reglabile de tort. Se pune un strat subtire de crema de vanilie, apoi un strat de piscoturi inmuiate in siropul de la compotul de anana ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Capsunile se spala si se curata.125g se pastreaza pentru ornat. 200g. de fructe se zdrobesc, restul se taie bucati.O forma de tort se tapeteaza cu folie si se umple cu pireul de fructe.Se lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
faina,
sare,
bicarbonat de sodiu,
praf de copt,
zahar,
ou,
piure de dovleac,
ulei,
scortisoara,
nucsoara,
coaja rasa de portocala,
nuci,
unt,
crema de branza,
zahar pudra,
nuci prajite,
Mod preparare: Incalzim cuptorul la 180 gradeC. Dovleacul ras il calim cu o lingurita ulei pana se moaie si se evapora din sucul pe care acesta il lasa. Pregatim o tava de copt de mica (23*23cm). Punem ...
Complexitate: Mica
Durata: 55 minute
|
Intra in cont
|