- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Dulciuri
Retete culinare din categoria DulciuriMod preparare: Se pune la foc margarina cu zaharul, nu se da in clocot. Dupa ce s-a omogenizat se adauga mierea, laptele, faina si praful de copt stins cu lapte. Se face un aluat moale se pune intr-o tava ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Pentru compozitia de pandispan.Se separa oualele. Albusurile se bat spuma, dupa ce spuma s-a intarit se adauga 6 linguri de zahar, pana se obtine o compozitie tare. Separat se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
mere,
oua,
zahar,
ulei,
apa,
faina,
rom,
zahar vanilat,
scortisoara,
sare,
zahar pudra,
Mod preparare: Separati ouale, bateti albusul spuma cu un praf de sare. Mixati galbenusurile, zaharul, scortisoara, zaharul vanilat si adaugati in continuare apa si uleiul. Faina o adaugati la sfarsit cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Intr-o tava rotunda, care se unge cu unt se pun merele/perele curatate de coaja si samburi (pot fi intregi sau taiate in doua)sau caisele cu tot cu coaja dar fara samburi. Daca fructele sunt mai ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Pe scurt trebuie sa facem 2 blaturi, unul simplu si unul cu cacao, apoi o crema de vanilie si o spuma de albus cu zahar pudra pentru ornament pudrata la final cu razatura fina de ciocolata.Blatul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
oua,
zahar,
apa,
ulei,
cacao,
faina,
cappucino de ciocolata,
margarina,
finetti,
lapte,
frisca,
Mod preparare: Pt blat: freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul si apa.Pui galbenusurile peste albusuri, cacaoa si faina bine cernute si le amesteci pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 5 minute
Mod preparare: Albusurile se bat spuma tare.Cascavalul se rade pe razatoarea mica si se amesteca cu albusurile.Se formeaza gogosele mici, de marimea unei nuci care se tavalesc prin pesmet.Se prajesc in ulei incins.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se framanta toate, se face un aluat potrivit de moale, se intinde o foaie, se unge cu ulei (in loc de ou ), se taie cu cutitul fasii lunguiete, se presara cu chimen (mac) si se coc.
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se amesteca cu mixerul, intr-un castron, faina si ouale. Treptat se adauga laptele si sifonul, amestecand continuu. Se adauga praful de sare si se amesteca pana capata consistenta unei ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se framanta un aluat din faina, zahar, unt, ulei, galbenus si 4 linguri de apa rece. Se formeaza o bila care se lasa la rece 1 ora.2/3 din aluat se intinde si se pune intr-o tava rotunda pentru ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
|
Intra in cont
|