- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Dulciuri
Retete culinare din categoria DulciuriMod preparare: Cele 3 linguri de gelatina se pun la inmuiat timp de 30 minute intr-o jumatate de pahar cu apa fiarta si racita. Biscuitii se maruntesc, insa nu foarte marunti, se pot lasa si bucati mai ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
oua,
praf de copt,
zahar,
esenta de vanilie,
migdale,
unt,
zahar pudra,
cacao,
lapte,
capsuni,
coacaze,
zmeura,
fulgi de migdale,
afine,
Mod preparare: Porniti cuptorul cu circa 10 minute inainte de a coace. Tapetati cu hartie pergament fundul unei forme pentru copt blaturi, cu diametrul de circa 20 cm, in care veti coace bezeaua. Bateti ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Intr-o tava mijlocie emailata, unsa cu unt topit sau untdelemn, se aseaza o foaie de aluat de strudel care se stropeste bine cu pensula muiata in untdelemn amestecat cu unt sau margarina topita.  ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Cozonacul pandoro este un cozonac specific italian care se gaseste in supermarket.Eu l-am taiat in mai multe felii 5-6 eliminand partea de sus pe care am pastrat-o inchisa bine in frigider ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Mod preparare: Am separat galbenusurile de albusuri, albusurile le-am batut cu teleul si cu 6 linguri de zahar foarte bine pana au devenit tapene si le-am bagat la frigider.Am mixat frisca si am bagat-o si pe ea la ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
oua,
zahar,
faina,
praf de copt,
cacao,
lapte,
zahar vanilat,
margarina,
lapte praf,
ciocolata,
Mod preparare: Pentru blat: Separati ouale, bateti albusurile spuma, apoi adaugati zaharul si bateti in continuare, adaugati galbenusurile, faina, praful de copt si cacao, amestecand usor.Coaceti aluatul ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
faina alba,
smantana,
zahar,
untura,
oua,
zahar vanilat,
praf de copt,
drojdie,
zahar praf,
lamaie,
gem,
Mod preparare: Untura, ouale si zaharul se amesteca mine de tot pina cand devin ca o spuma.In putina smantana sfaramam drojdia pe care o adaugam impreuna cu cealalta smantana si apoi adaugam faina si coaja de lamaie ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se prepara 2 blaturi de chec din : 10 oua, 250 gr faina, 250 gr zahar , praf de copt si 5 linguri ulei.Crema: se dizolva amidonul in 450 ml de lapte rece.250 gr zahar cu 450 ml lapte se pun pe fo ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
faina,
zahar,
lapte,
ulei,
oua,
bicarbonat,
sare,
branza de vaci,
vanilie,
coaja de lamai,
esenta de rom,
esenta de vanilie,
stafide,
Mod preparare: Pt coca: se amesteca ouale cu zaharul si laptele si se lasa sa se topeasca zaharul, intre timp se prepara branza.Apoi se adauga la coca uleiul, bicarbonatul, vanilia, romul si la capat faina. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Biscuitii intregi se pun intr-o tava si se stropesc cu esenta de cafea neagra, indulcita cu zahar si amestecata cu romul. Separat, se face un sirop gros din esenta de cafea si zahar. Dupa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
|
Intra in cont
|