- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Dulciuri
Retete culinare din categoria Dulciuri
Ingrediente:
blat de tort,
frisca,
ananas,
cacao,
ciocolata,
trandafiri din pasta de lapte pr,
esenta de rom,
apa,
zahar,
Mod preparare: Dupa ce am taiat blatul in doua, am facut un sirop din apa fiarta, zahar si esenta de rom si am insiropat cele 2 parti de blat. Din continutul total de frisca, am luat o parte (un sfert) si am ...
Complexitate: Medie
Durata: 2 ore
Ingrediente:
foi,
gutui,
ulei,
zahar,
zahar pudra,
stafide,
miez de nuca,
esenta de rom,
pere,
zahar vanilat,
Mod preparare: Curatati gutuile si dati-le pe razatoarea mare, curatati para si taiati-o cubulete. Puneti intr-o cratita fructele, zaharul si zaharul vanilat, la foc mic, iar cand se inmoaie amestecati cu o ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
oua,
zahar,
ciocolata amaruie,
faina,
unt,
praf de copt,
cappuccino,
budinca de vanilie,
ciocolata cu crema de cappuccino,
lapte,
cafea,
apa,
nuca de cocos,
Mod preparare: Pentru blat: Galbenusurile sa freaca cu zahar. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.Ciocolata se topeste cu untul si apoi o picuram calduta peste galbenusuri cate putin si amestecam bine ...
Complexitate: Medie
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se topeste untul pe foc mic si sa adauga biscuitii pisati, apoi sa pune la rece in frigider.Se amesteca branza de vaci cu zaharul, siropul si se adauga frisca batuta si gelatina topita.Intr-un vas ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se spala lamaile si se da coaja pe razatoare. Se amesteca galbenusele cu ulei, coaja de lamaie, 100 g zahar, pana avem o masa cremoasa. Se adauga apoi faina, praful de copt, grisul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se ia jumatate de pachet de biscuiti si se sfarama, apoi se face o cacao groasa si se amesteca cu biscuitii si cu untul. Se asaza pe un platou sau pe o farfurie intinsa un strat de biscuiti ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se fierb timp de cateva minute afinele impreuna cu zaharul si un strop de apa, pana cand se inmoaie.Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu crema de vanilie si iaurtul.Se da la congelator, ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
faina,
zahar,
sare,
oua,
unt,
blat de tort,
grapefruit,
portocale,
gelatina,
iaurt,
mascarpone,
campari,
nectar de grapefruit,
frisca,
gem,
glazura transparenta,
migdale,
Mod preparare: Se framanta un aluat din faina, zahar, un praf de sare, albus si unt. Se infasoara in folie si se da 30 min la rece. Se tapeteaza cu hartie fundul unei forme de tort se aseaza aluatul si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Ingrediente:
faina,
esenta de rom,
coaja de portocala,
amoniac de sodiu,
zahar vanilat,
untura,
lapte,
zahar,
ouq,
Mod preparare: Se framanta un aluat din toate ingredientele. Trebuie sa fie destul de tare ca sa poata fi intins cu sucitorul pe planseta. Amoniacul se stinge in laptele cald. Aluatul se lasa la rece ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
mere,
zahar,
oua,
faina,
apa,
praf de copt,
stafide,
nuca,
scortisoara,
frisca,
zahar vanilat,
Mod preparare: 6 linguri zahar se caramelizeaza in cratita in care vom pregati tortul.Dupa ce zaharul s-a caramelizat( nu se lasa prea mult ca prinde un gust amar) cu miscari de rotatie il intindem pe marginile ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
|
Intra in cont
|