- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Dulciuri
Retete culinare din categoria Dulciuri
Ingrediente:
zahar,
untura,
faina,
miere,
lapte,
oua,
bicarbonat,
zahar pudra,
unt,
vanilie glazura,
ulei,
cacao,
apa,
budinca de vanilie,
Mod preparare: Ingredientele de la blat se framanta toate la un loc si se imparte aluatul in doua parti. Dintr-o parte se fac doua foi care se taie in trei pe lungime egale, cat este inca calda foaia. In ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Separam albusurile de galbenus, albusurile se bate spuma impreuna cu 4 lingurii mari de zahar, galbenusurile se amesteca cu uleiul si cu praful de copt, dupa aia se amesteca in compozitie, amestecam ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
lapte,
scortisoara,
cacao,
alune,
ciocolata cu lapte,
caramele,
miere,
sare,
oua,
drojdie,
zahar,
apa,
faina,
Mod preparare: Pentru aluat, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si amesteca iar.Lasa sa stea 10 minute la temperatura camerei.Intr-un vas pune faina.Intr-un bol, bate ...
Complexitate: Medie
Durata: 3 ore
Mod preparare: Se pune faina intr-un vas, se adauga sarea, zaharul, untul putin muiat si la sfarsit, galbenusurile. Se framanta putin, atat cat sa fie toate bine amestecate. Se da forma unei sfere si ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se face un pandispan si se pune in tava tapetata cu foaie de talc evident unsa cu ulei pe ambele parti. Si anume,4 albusuri se bat spuma bine, cu 200gr zahar, se adauga galbenusurile si faina cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Untul se pune la topit pe foc mic, apoi se pun bananele rupte in doua. Bananele sunt gata cand se inmoaie pana aproape de mijloc. Ciocolata se pune la topit cu laptele. Cand ciocolata ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Zaharul si apa se pun la fiert pana devin un sirop gros asemanator la consistenta cu mierea. Se adauga zeama de lamaie si se ia siropul de pe foc. Apoi se adauga untul taiat bucatele si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Intr-un bol cu peretii inalti,punem ingredientele. Laptele, oul, zaharul, zaharul vanilat, sarea si faina jumate si mixam cu robotul vertical, apoi adaugam si restul de faina si mixam din nou bin ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se intinde aluatul in forma de placinta, se pun merele care au stat cu zahar si scortisoara peste si se pun migdale la sfarsit.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Margarina se freaca cu zaharul, se adauga galbenusurile apoi amoniacul dizolvat in lapte, aromele si apoi faina. Aluatul se imparte in 4 se fac foi si se coc pe fundul tavii, ca sa nu se unfle ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|