- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Dulciuri
Retete culinare din categoria Dulciuri
Ingrediente:
faina,
apa minerala,
ulei,
sare,
bicarbonat,
zahar pudra,
mere,
scortisoara,
stafide,
vin alb,
gem de caise,
Mod preparare: Se prepara un aluat din ingredientele mai sus mentionate.Clatitele se coc pe ambele parti intr-o tigaie incinsa,unsa cu ulei,Curatam merele de coaja, le taiem in felii subtiri si le fierbem in vin ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se bat ouale intregi,se adauga zaharul si se amesteca bine.Se adauga treptat uleiul, apoi laptele si coaja de lamaie.La urma se pune faina cernuta impreuna cu praful de copt.Se unge o tava cu ulei ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
unt,
smantana,
oua,
faina,
drojdie,
nuca macinata,
zahar,
marmelada,
glazura de ciocolata,
Mod preparare: Se framanta aluatul si se lasa o ora la dospit.Se imparte in trei parti.Se intinde o foaie, se aseaza in tava, se unge cu marmelada si se presara cu nuca macinata si zahar.Se aseaza a doua foaie, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Ingrediente:
margarina,
zahar pudra,
faina,
oua,
nuca,
stafide,
cacao,
piscoturi,
esenta de rom,
ulei,
ciocolata amaruie,
Mod preparare: Punem Rama la topit pe baie de abur, se adauga un ou intreg, se amesteca continu, trebuie vazut ca Rama sa nu fie foarte fierbinte alfel oul se transforma in omleta. Se adauga zaharul pudra, ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 minute
Ingrediente:
unt,
zahar,
zahar brun,
oua,
faina,
bicarbonat,
nuca,
ciocolata amaruie,
esenta de vanilie,
Mod preparare: Se incinge cuptorul la 190gr. si se ung 2-3 tavi.Se pune untul intr-un castron, se freaca spuma, se adauga zaharul, putin cate putin, si pe urma esenta de vanilie si oul, amestecand intruna (incet) ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se pune intr-o cratita pe foc untul impreuna cu zaharul si se fierb pana se topeste zaharul. Se adauga ciocolata taiata bucati mici, iar dupa ce se topeste se agauga nuca de cocos. Se ia de ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Cuptorul se incalzeste in prealabil,tava se unge cu putin unt.Intr-un castron se bat cu mixerul oul, untul si zaharul pana se obtine o crema.Se fac bilute cat o nuca si se pun in tava la distanta de ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
zahar tos,
apa minerala,
ulei,
bicarbonat,
faina,
esenta,
vanilie,
nucsoara,
lamaie rasa,
gem,
miez de nuca,
Mod preparare: Se amesteca toate ingredientele, se toarna intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptorul preincalzit timp de 20 minute. Intre timp se pregateste un prosop curat si umezit (stors bine) s ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se bat pe foc in baie de aburi ouale cu zaharul pana se ingroasa ca o crema. Separat se freaca untul spuma si se adauga doua linguri de cacao, biscuitii muiati in lapte si bine storsi, rahatul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Intr-o cratita se amesteca 3 albusuri, 3 galbenusuri, 200 g zahar, 3 linguri faina pana se omogenizeaza.Se pun pe foc si se fierbe pana se ingroasa ca o smantana.Se ia de pe foc si se pune gelatina ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|