- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Dulciuri
Retete culinare din categoria DulciuriMod preparare: Se amesteca toate ingredientele, iar faina se pune putin cate putin pana va iesi ca la chec.Se incinge forma si se pun doua gramajoare cu lingurita sau se pune compozitie in toata forma.Se intorc si p ...
Complexitate: Medie
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se curata fructele de coaja, bananele se taie rondele, merele fasiute, ananasul sferturi. Se prepara un aluat mai moale din faina, apa, praf de copt, sare si zahar. Fructele se dau prin ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se fierb cartofii curatati de coaja si taiati in cuburi in apa cu putina sare. Dupa ce s-au fiert se piseaza cu furculita sau se dau prin masina de tocat, ca la piure. Cand s-au racit, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana cand se formeaza o crema spumoasa. Se adauga faina, zaharul vanilat, iar la sfarsit se pun albusurile batute bine spuma cu un praf de sare. Se amestec ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Blat:Intr-un bol se amesteca faina cu zaharul, un praf de sare si nuca macinata. Se adauga untul moale si oul. Se framanta un aluat destul de moale si lipicios, care se pune in folie si se d ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
drojdie,
bors,
ulei,
faina,
zahar,
sare,
coaja de lamai,
zahar vanilat,
gem,
nuca,
rahat,
Mod preparare: Se freaca drojdia cu zahar, se adauga uleiul, sare, bors, mirodeniile apoi faina.Se omogenizeaza bine, se framanta un aluat apoi se lasa la cald 30min.Se ruleaza aluatul, se taie in 6 buc. egale, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Mod preparare: Spalati bine caisele si taiati pe jumatate;Eliminati samburele iar caisele punetile deoparte.Intre timp intr-o cratita cu fundul dublu amestecam 150g zahar maroniu cu 60g unt, la foc domol pana se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
oua,
zahar,
faina,
ulei,
praf de copt,
zahar vanilat,
sare,
cacao,
lapte,
lamaie,
gris,
frisca lichida,
unt,
Mod preparare: Ouale trebuie se fie la temperatura camerei pentru a obtine o spuma cat mai tare.Se separa galbenusul de albus si se bate bine albusul, in care se pune un praf de sare.In albusul batut, se pun pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul. Se trage de-o parte si se adauga untul,pana se topeste,apoi cacaoa. Se cerne apoi laptele praf si se omogenizeaza. Se adauga esentele preferat ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se curata cartofii si ceapa se dau pe razatoarea de morcov, se adauga restul incredientelor si se amesteca foarte bine. Intr-o tigaie cu ulei incins,se pune cu o lingura din compozitie (se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|