- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Dulciuri
Retete culinare din categoria DulciuriMod preparare: Se fierbe laptele cu zaharul vanilat si putina sare, apoi se lasa sa se raceasca.Intr-un castron mai mare se bat ouale intregi cu cele 5 linguri de zahar.Se bat pana ce amestecul creste si devine ca ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
foi de placinta,
oua,
iaurt,
zahar,
stafide,
gris,
esenta de rom,
ulei,
esenta de vanilie,
Mod preparare: Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Se adauga apoi iaurtul, grisul, stafidele si aromele si ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Ciocolata, la care se adauga cele doua linguri de apa, se topeste in bain marine. Dupa ce s-a topit se adauga smantana dulce amestecand continuu pana se omogenizeaza. Apoi se adauga untul ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se amesteca intr-un castron faina, zaharul, sarea, laptele si coaja de lamaie pina se omogenizeaza. Se adauga albusurile batute spuma, cu care se amesteca usor. Se pune compozitia intr-un ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Se pune putina faina peste foaia de foietaj si se intinde cat mai fin. Se aseaza intr-o tava cu hartie de copt. Cu un cutit se taie marginile pentru a ramane un dreptunghi perfect. Cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga margarina taiata in bucatele, apoi incetul cu incetul se adauga laptele.Se adauga faina, coaja de lamaie rasa si bicarbonatulSe unge o forma de chec, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se spala merele si se incearca scoaterea cotorului fara a taia marul (pe la partea superioara). Merele nu se cojesc de coaja.In locul gol din mijlocul marului se pune o lingurita de zahar, un ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Faina, untura si zaharul se amesteca si se adauga ouale, laptele, praful de copt stins cu zeama de lamaie, si cele 3 linguri de miere de albina topite.Totul se amesteca bine pana se omogenizeaza. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se zdrobesc capsunele spalate si se strecoara prin tifon. Cand zeama s-a limpezit, se scurge sa nu se tulbure. Se face un sirop din zahar si un pahar de apa. Se fierbe. Cand ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pune margarina intr-un vas mai mare. Se adauga zaharul si mirodeniile dupa care se adauga oul, amoniacul stins cu zeama de lamaie iar la urma faina pana ce obtineti un aluat fraget ca de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|