- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Dulciuri
Retete culinare din categoria Dulciuri
Ingrediente:
oua,
zahar pudra,
faina,
ulei,
colorant alimentar,
iaurt,
esenta de migdale,
unt,
esenta de vanilie,
Mod preparare: Pentru a prepara aluatul, am batut foarte bine albusurile, in care am incorporat apoi usor crema de oua (obtinuta prin baterea, in prealabi, a galbenusurilor cu 1 ceasca zahar pudra), faina, colorantu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si cele 2 foi de napolitane maruntite bine-bine.Obtinem o pasta pe care o tinem 30 de min la frigider. ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Pentru crema, se prepara pudding-ul comform intructiunilor de pe ambalaj cu 1,2 litri lapte si 50 gr zahar.Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei apoi se da la rece.Se incalzeste cuptorul la 13 ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Drojdia se inmoaie cu sarea in apa calduta si se amesteca cu faina si uleiul. Se lasa 10 minute si se intinde o foaie subtire, subtire. Se lasa inca 10 minute si apoi se taie dreptunghiuri d ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, apoi uleiul si se amesteca bine. Se pune bicarbonatul si la urma faina putin cate putin. Nucile, rahatul si stafidele se tavalesc prin faina, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Cand laptele clocoteste se pun taietei in forma de ploaie, amestecand mereu cu lingura sa nu se lipeasca unii de altii. Taietei se lasa la fiert cca 10 min , amestecand din cand in cand.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se pun albusurile cu zaharul intr-un vas asezat in alt vas mai mare cu apa fierbinte, pe foc. Se bat cu telul, turnind cite putina miere fierbinte. Se bat pina cind compozitia incepe sa se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se freaca zaharul cu galbenusurile pina ce se albesc. Se adauga untul frecat spuma, o lingura esenta tare de cafea si 50 gr. cacao. Se amesteca bine. Se unge farfuria sau suportul cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: 250g de zahar se caramelizeaza apoi separat se bat 5 oua cu 200g zahar si se amesteca cu zaharul caramelizat.Apoi se adauga 250 g margarina si se fierbe incet pana se ingroasa.Se adauga 250g biscuiti ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Ouale intregi se bat bine cu zaharul pana devin o crema spumoasa; ciocolata se topeste pe baie de aburi, dupa care se lasa la racit; frisca se bate bine pana devine mai tare.Peste crema de oua se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|