- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Dulciuri
Retete culinare din categoria DulciuriMod preparare: Untul se freaca la temperatura camerei si faina se amesteca cu bicarbonatul. Peste unt se toarna mierea si se incorporeaza pana devine o pasta omogena. Dupa care se adauga ouale, unul cate ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Ciocolata se rupe bucati si se pune intr-un recipient la topit pe baie de aburi, la foc mic cu grija ca apa sa nu ajunga la ciocolata.Amesteca si pune ciresele spalate, eu nu am gasit cirese cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 11 minute
Ingrediente:
oua,
branza de vaci,
smantana,
stafide,
esenta de rom,
coaja de lamaie,
zahar vanilat,
faina,
zahar,
lapte,
apa minerala,
esente,
Mod preparare: Facem aluatul de clatite si le pregatim intr o tigaie antiaderenta, modul ideal fara ulei. Intre timp preparam si crema de branza. Amestecam toate ingredientele bine si lasam deoparte.De ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
ou,
smantana,
zahar,
zahar vanilat,
bicarbonat de sodiu,
faina,
mere,
ulei,
esenta de vanilie,
Mod preparare: Ingredientele se adauga si se amesteca pe rand intr-un bol in ordinea de mai sus. Smantana o puteti inlocui cu lapte, ori apa, apa minerala pentru clatite de post. In cazul in care folositi ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Intr-o oala se face o crusta de zahar ars din 3 linguri de zahar.Se curata merele de coaja si se da scoate mijlocul lasand merele intregi. Se aseaza in oala pregatita si se pune in mijlocul lor ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se freaca margarina cu apa, otetul, se adauga faina si nucile macinate si aromele (rom, vanilie).Se formeaza baghete de aluat de grosimea unui deget, se portioneaza la ~ 5 cm. sau se face o foaie de ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se face un aluat fraged care se tine doua ore la frigider. Cu el se captuseste o forma de tarta (26 cm diametru) sau mai multe forme mici, unse usor cu unt.Se inteapa pe fund cu furculita si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
ou,
faina,
sare,
miere,
zahar,
praf de copt,
drojdie,
rom,
cafea,
ulei,
scortisoara,
cuisoare,
coaja de lamai,
nuci,
stafide,
Mod preparare: Se amesteca toate ingredientele si se bate aluatul pana face bule de aer. Se pune intr-o tava bine unsa si tapetata cu faina si se lasa 24 de ore la temperatura camerei. Se coace la foc ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
unt,
zahar,
ou,
esenta de portocale,
esenta de cocos,
ciocolata alba,
faina,
praf de copt,
bicarbonat de sodiu,
Mod preparare: Incinge cuptorul la 180 gradeC.Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un bol bate untul cu zaharul.Incorporeaza oul urmat de esente si ciocolata alba.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
biscuiti,
nuca macinata,
ciocolata cu lapte,
esenta de rom,
margarina,
zahar pudra,
visine,
nuca de cocos,
Mod preparare: Se faramiteaza biscuitii (se pot maruntii cu robotul de bucatarie sau cu un sucitor).Se amesteca biscuitii cu nuca, cu ciocolata rasa, esenta de rom, zaharul pudra si margarina la temperatura camerei ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|