- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Dulciuri
Retete culinare din categoria Dulciuri
Ingrediente:
caise,
zahar brun,
scortisoara,
branza de vaci,
unt,
zahar,
zahar vanilat,
gris,
faina,
oua,
esenta de vanilie,
miere,
Mod preparare: Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga treptat grisul, branza sfaramata cu furculita.Apoi esenta de vanilie si pliculetele de zahar vanilat si galbenusurile.Se framanta cu mana, adaugand ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Pentru sirop se fierb 300 g.de zahar tos cu sucul de la o lamaie mare.Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana capata o consistenta cremoasa.Se aduga untul, grisul, coaja rasa de la doua lamai, prafu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
faina,
unt,
branza,
ou,
praf de copt,
bulion de rosii,
branza galbena,
masline verzi,
oregano,
sare,
ulei de masline,
Mod preparare: Aluatul:Intr-un bol amestecam ingredientele de aluat pana se face un aluat moale.Daca este lipicios se poate adauga inca putina faina. Se acopera cu nylon si se da putin la frigider. Umplutura: ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
praf de copt,
ou,
zahar,
faina alba,
frisca lichida,
ciocolata amaruie,
zahar pudra,
unt,
nuci macinate,
lichior de portocale,
Mod preparare: Batem untul spuma. Separam ouale. Galbenusurile si 100 gr de zahar le adaugam la compozitia de unt si mixam energic, pana se topeste tot zaharul, iar crema capata o consistenta pufoasa. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 ore
Mod preparare: Margarina se freaca cu zaharul si zaharul vanilat.Se adauga ouale si se amesteca bine.Se adauga faina si praful de copt si se framanta bine aluatul. Aluatul obtinut se iimparte in doua parti egal ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ung o tava cu unt. Amestec untul cu zaharul si ouale, adaug ingredientele uscate si laptele. Amestec compozitia pana devine fina. Se toarna in tava si se coace 35 minute.
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Se pune sa se topeasca 250 gr. zahar in jumatate litru de vin alb bun. Se adauga zeama de la 6 portocale mijlocii, putina coaja de portocala si 10 foi de gelatina, muiata cu 2-3 linguri de apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se amesteca untul spuma, apoi se adauga laptele praf si se amesteca bine. Se pune si zaharul si la sfarsit cand compozitia a devenit modelanta adaugam nuca de cocos. Amestecam incontinuu pan ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
oua,
zahar,
coaja de lamaie,
frisca,
cas,
sirop de lamaie,
ciocolata amaruie,
faina,
pudinca,
Mod preparare: Se separa albusurile de galbenusuri.Se bat cu cele 5 linguri de zahar.Se adauga galbenusurile si faina in ploaie, apoi se rade coaja de la o lamaie.Rezulta un aluat ca smantana, ce se toarna in tava ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
piscoturi,
cafea,
rom,
branza de vaca,
frisca lichida,
lichior de portocale,
zahar pudra,
pudra de cacao,
Mod preparare: Intr-o tava incapatoare aseaza 16 piscoturi intr-un singur strat. Amesteca 250ml. cafea concentrata cu 3 linguri rom si stropeste piscoturile uniform. Lasa deoparte, sa se imbibe bine. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
|
Intra in cont
|