- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Dulciuri
Retete culinare din categoria DulciuriMod preparare: Se rupe ciocolata in bucati se se topeste, intr-un bol, impreuna cu untul, in cuptorul cu microunde, cuptor sau in bain marie (o oala cu apa fierbinte).Se pun biscuitii intr-o punga de plastic si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 15 minute
Mod preparare: Se amesteca margarina cu nucile, praful de copt stins cu zeama de lamaie, un praf de sare si se adauga treptat faina pana se obtine un aluat tare. Se intinde o foaie, se taie patrate, se ruleaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
smantana,
unt,
oua,
sare,
zahar,
zahar vanilat,
coaja rasa de portocala,
faina,
drojdie,
apa,
coaja rasa de lamaie,
Mod preparare: Pentru maia izolvam drojdia cu apa,zahar si faina, lasam la cald sa-si dubleze volumul.Intre timp incorporam celelalte ingrediente la care adaugam maiaua crescuta si framantam pana se desprinde ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Se bat galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat cca 30 minute, se adauga faina si la sfarsit albusul batut spuma, amestecand usor, astfel incat aluatul sa nu scada.Se unge o tava mai mare, cu un ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
cereale,
fructe uscate,
branza,
iaurt,
zahar vanilat,
miere,
esenta de pere,
ciocolata cu alune,
sos de ciocolata,
pasta de zahar,
bomboane,
Mod preparare: Se sfarama fin cerealele cu scortisoara in blender.Intr-un vas, se amesteca bine cerealele sfaramitate, musli, branza, iaurtul, zaharul pudra, mierea si esenta de pere.Se poate adauga 1 lingura de ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se freaca galbenusele cu zaharul si portocala, se toarna uleiul, faina si albusele spuma.Se coace in forma unsa si tapetata cu faina.
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Aluat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Galbenusurile se bat cu uleiul,laptele, moniacul stins.(se pot adauga si arome). Apoi se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Melcisorii se pun la fiert 10 min in apa cu putina sare.Apoi se adauga laptele dulce, zaharul, zaharul vanilat.Se mai fierb 5 minute.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se freaca untul cu zaharul si ouale, oprindu-se un albus. Se adauga mirodenii, sare, praful de copt si treptat faina. Se da la rece.Se scoate de la rece, se fac bile, se dau prin albusul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul pudra si romul. Se adauga galbenusurile si untul moale (topit, dar rece), realizand operatia prin rasturnarea compozitiei. Se pune apoi faina, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|