- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Dulciuri
Retete culinare din categoria DulciuriMod preparare: Se spala prunele si se taie in jumatate inlaturand samburele. Se pun intr-o tava rotunda cu diametrul de 26 cm si se pudreaza cu 40 g zahar. Incalziti cuptorul la 180 gradeC. Alunele ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se pune laptele la fiert.Se pune zaharul (si pliculetele), varful de cutit de sare, inainte de a da in clocot se pun taitei si dupa aia lasati laptele cu taitei 5 min sa se inmoaie.
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Capsunile se taie marunt (in bucatele cat un zar), insa pastrati 6-7 capsuni intregi.Zaharul (doar o ceasca ) se pune pe foc lent impreuna cu laptele.Patru dintre foitele de gelatina se pun intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se face un aluat moale din ingredientele de mai sus, care se imparte apoi in doua.O parte se lasa asa cum este iar cealalta se amesteca cu cacaoa ce a fost dizolvata in 3 linguri lapte. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore si 20 minute
Mod preparare: Preparati un aluat ca o smantana mai subtire din oua, faina, sare, 2-3 linguri ulei si apa intr-un blender sau amestecati ingredientele intr-un castron cu un tel sub forma de para sau cu mixerul.Punet ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se taie smochinele cuburi mici, se toarna deasupra paharelul de lichior si coniacul. Se lasa sa stea 2 ore la gheata sa se imbibe bine.
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Din 3 oua, faina, lapte, zahar vanilat si sare se prepara un aluat de consistenta unei smintini din care (dupa ce s-a odihnit 30 minute), se prepara 18-20 foi de clatite. Se macina nucile care ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 5 minute
Mod preparare: Se ia un platou mare, rezistent la caldura si putin adanc.Se spala rosiile si se sterg cu servetelele de hartie. Se taie rosiile marunt. Se deschide cu grija conserva de porumb si se scurge ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Incalzeste cuptorul la 200 gradeC.Taie foaia de aluat in jumatate.Dintr-o jumatate taie fasii late de 2cm, iar din cealalata jumatate taie cercuri mici.Periaza fasiile cu ou, apoi presara peste ele ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Eu am folosit capsuni congelate puse de mine!Am preparat budinca exact dupa instructiunile de pe plic, apoi am pus intr-o cupa de deserturi niste capsuni apoi un strat de budinca, iar capsuni si apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
|
Intra in cont
|