- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Dulciuri
Retete culinare din categoria DulciuriMod preparare: Se prepara 7 cafele de o tarie medie cu 3 lingurite de zahar si se lasa la rece.Se bat spuma albusurile, apoi se pun la frigider.Se bat galbenusurile cu zaharul foarte bine, pana nu se mai simte ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Curatam merele si le dam pe razatoare.Le amestecam cu zahar si arome si le calim in unt.Intindem pasta sfolia, taiem marginile astfel incat sa realizam mici fasii, presaram putin gris, punem in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Separam albusurile de galbenus, albusurile le batem spuma cu zaharul, galbenusurile se bat putin cu un praf de sare dupa care le adaugam peste albusuri treptat amestecamd comtinuu si treptat adaugam ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: E un produs fresh, foarte usor si repede de preparat; cantitatile sunt aproximative, pentru o tava mica. De data asta am ales o budinca caramel-butter scotch (pregatita cu lapte) si banane. Praful de ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Maruntim curmalele si lasam cateva si sub forma de felii pentru decor.Ungem cu unt o tava mai mica de chec, intindem jumatate din cantitatea de mamaliga, presaram branza, cateva linguri cu smantana, ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Foile congelate se scot cu 1-2 ore inainte de a incepe prepararea baclavalei.Nucile se macina, dupa care se amesteca cu scotisoara si 2-3 linguri de zahar.Se topeste margarina.Se unge tava, se ia o ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
iaurt,
ou,
branza dulce,
bicarbonat de sodiu,
faina,
zahar,
stafide,
coaja de portocala,
unt,
praf de copt,
coaja de lamaie,
vanilie,
Mod preparare: Amestecul 1: Se mixeaza iaurtul, ouale intregi, branza dulce, zaharul, aromele, stafidele si untul topit.Amestecul 2: Faina cernuta cu praful de copt si bicarbonatul.Se adauga amestecul 2 peste 1 si s ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Spalati ciresele, rupeti-le coditele, fara sa scoateti samburii si lasati-le sa se zvante intr-un servet de bucatarie. Incingeti cuptorul la 210 grade.Cerneti faina intr-un castron si adaugati ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
faina,
unt,
drojdie proaspata,
zahar,
rom,
sare,
coaja rasa de lamaie,
oua,
lapte,
zahar pudra,
zahar vanilat,
Mod preparare: Se cerne faina.Se freaca drojdia cu zaharul, se pune putin lapte caldut si faina si se lasa la crescut.Galbenusurile se pun cu sarea si se bat cu o furculita. Se adauga romul si laptele ramas, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Ingrediente:
faina,
zahar,
cacao,
ou,
praf de copt,
bicarbonat,
sare,
ulei,
lapte,
apa fierbinte,
nucsoara,
scortisoara,
cuisoare,
nuci,
Mod preparare: Pentru acest chec,se foloseste pahar de 250 ml.Intr-un castron,se pun toate ingredientele uscate, faina, praful de copt, cacaua, zaharul, nucile, sarea, nucsoara, scortisoara, cuisoarele, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
|
Intra in cont
|