Foto 1 - Inghetata de piersici

Inghetata de piersici

Gramaj ingrediente:

  • 500 gr piersici, curatate de samburi si feliate
  • 140 gr zahar pudra
  • sucul de la 1 lamaie
  • 600 ml crema de vanilie
  • 280 ml frisca lichida

Mod de preparare:

  1. Se fierb timp de cateva minute piersicile impreuna cu zaharul si sucul de lamaie, amestecand continuu,pana cand piersicile se inmoaie.
  2. Se paseaza in robotul de bucatarie si se lasa la racit.
  3. Se amesteca piersicile pasate si racite cu crema de vanilie si frisca lichida.
  4. Se da la congelator, amestecand din 30 in 30 minute, pana cand compozitia se intareste.



Reteta in imagini: "Inghetata de piersici"

Pentru a putea comenta la reteta "Inghetata de piersici" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Inghetata de piersici". Adauga-l tu pe primul...