Foto 1 - Fursecuri cu fulgi de ovaz

Fursecuri cu fulgi de ovaz

Gramaj ingrediente:

  • 250g unt la temperatura camerei
  • 200g zahar brun
  • 100g zahar tos
  • 2 oua
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 200g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 cani fulgi de ovaz
  • 1 cana nuci macinate

Mod de preparare:

  1. Se mixeaza untul cu zaharul pana devine compozitia ca o crema. 
  2. Pentru a va fi mai usor se poate aseza castronul cu unt peste un alt castron in care ati pus apa calda, astfel se mixeaza mai usor si creste si volumul compozitiei. 
  3. Se adauga ouale cate unul si se mixeaza pana ce acestea au fost incorporate bine. 
  4. Se amesteca separat esenta de vanilie, faina, praful de copt, sarea si scortisoara. 
  5. Se combina cele doua compozitii apoi se adauga fulgii de ovaz si nuca si se amesteca pana se formeaza o compozitie mai groasa. 
  6. Se lasa sa se odihneasca 30 minute, dupa care se se aseaza intr-o tava neunsa in gramajoare si se coc 15 minute in cuptorul incins.



Pentru a putea comenta la reteta "Fursecuri cu fulgi de ovaz" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Fursecuri cu fulgi de ovaz". Adauga-l tu pe primul...