- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Conserve si muraturi
Retete culinare din categoria Conserve si muraturiMod preparare: Speli zarzavatul, lasi sa se scurga, toci marunt ca pentru ciorba. Sarezi dupa gust.Fierbi borsul de putina, il torni peste zarzavat.Umpli borcanele cu zarzavatul pregatit, astfel incat sa fie ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Amesteci cu simt de raspundere!Le lasi de azi pe maine.Daca le faci dimineata, se topeste zaharul pana seara.Le pui in borcane de 800 ml cu capac de ala ermetic (ies cam 6 borcane).
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
castraveti,
patlagele necoapte,
ardei grasi,
pepeni,
pastai de fasole,
frunze de visin,
oua,
apa,
sare,
otet,
Mod preparare: Amestecul de legume se poate alcatui dupa plac; de obicei se face din castraveti, patlagele necoapte, ardei grasi lungi si pepeni mici verzi. Daca se adauga pastai de fasole, acestea trebuie ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Ardeii rosii sunt mai gustosi. Se pot intrebuinta si 2-3 gogosari. Se coc separat ardeii, vinetele si rosiile. Rosiile se coc la cuptor atat cat sa se moaie putin. Toate se curata ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Conopida proaspata, cu floarea alba si deasa, se taie in buchetele, se curata si se fierbe 6-8 minute in apa clocotita, putin sarata.Apoi, se scoate strecuratoarea si se aseaza intr-o cratita.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
otet,
usturoi,
ceapa,
cimbru,
patrunjel,
rozmarin,
salvie,
boabe de piper,
foi de dafin,
Mod preparare: Se fierb incredientele 5 min in otet, apoi se strecoara, otetul aromatice colectandu-se intr-un castron. Dupa ce s-a racit, se toarna otetul intr-o sticla.
Complexitate: Mica
Durata: 6 minute
Mod preparare: Se aseaza ardeii in borcane dupa ce au fost spalati si zvantati.Printre ei se pun catei de usturoi taiati pe jumatate sau intregi, cateva felii de ceapa, bucatele de hrean, boabe de mustar si boabe ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Spalati zarzavaturile si dati morcovii impreuna cu telina pe razatoarea mica, dupa care le puneti intr-o cratita cu apa cat sa le acopere si o lingurita de sare. Separat, fierbeti (tot in apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 4 ore
Ingrediente:
morcovi,
ardei gras,
teline,
varza,
ceapa,
gogonele,
otet,
ulei,
sare,
piper macinat,
zahar,
foi de dafin,
Mod preparare: Legumele se spala,apoi se curata si se lasa sa se scurga de apa.Putem sa tocam toate legumele sau putem sa dam morcovul si telina prin razatoare,i ar celelalte legume sa le taiem rondelesau cubulete ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se amesteca apa cu sarea si se fierbe cca 30 minute. Se trage vasul de pe foc si se adauga otetul. Se amesteca si se omogenizeaza solutia. Saramura fierbinte astfel pregatita, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|