- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Conserve si muraturi
Retete culinare din categoria Conserve si muraturiMod preparare: Caisele se curata de coaja si se lasa 30 min. in apa, dupa care se limpezesc si se scurg. Se taie in jumatati, li se scot samburii si se pun apoi in siropul bine legat de apa si zahar.Se toarna ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Se spala rosiile bine, se decojesc, se taie felii. Tot felii se taie si ardeiul. Se pun in cratita in cuptor cu o lingura de sare. Se amesteca din cand in cand. Cand sunt cam pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore si 30 minute
Mod preparare: Se spala bine castravetii, cimbru, mararu, ardeiul piscator. Se curata si se taie de-a lungul hreanul.Se pune peste castraveti o mana de sare si se oparesc cu apa clocotita. Apa de pe ei se goleste ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Gemurile se pot prepara din toate felurile de fructe, intregi sau taiate, curatate de coaja sau nu. Fructele trebuie sa fie coapte, sanatoase si se sorteaza, se indeparteaza coditele, frunzele, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 20 minute
Mod preparare: Dovleceii se curata de coaja, de seminte si se taie cubulete. Dupa care se pun la fiert in apa clocotita timp de 5 min.Se scurg de aceea apa si se pun din nou la fiert in apa clocotita acum timp ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Morcovii rasi se pun la fiert cu apa cat sa-i acopere, impreuna cu doua lamai rase intregi. Cand sunt bine patrunsi, se amesteca cu zaharul si se fierb la foc domol 3-4 ore, amestecand mereu.&nbs ...
Complexitate: Medie
Durata: 4 ore si 40 minute
Mod preparare: Am tocat varza alba si rosie si am frecat-o cu sare.Am pus pe fundul borcanului cimbru si marar uscat si am umplut borcanul cu varza. Am mai adaugat un pic de sare si apoi apa calda. Deasupr ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
pastai fideluta,
Mod preparare: Pastaile se curata, se spala, se lasa sa se scurga si se oparesc putin in apa fiarta.Se scot in strecuratoare si se lasa sa se raceasca foarte bine. Se pot fierbe cateva minutele si la aburi ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se fierbe apa cu sare si se arunca peste piscatori. Se lasa sa se raceasca apa ( se lasa de pe o zi pe alta ). A doua zi se va fierbe la un loc: 1 litru de otet cu 6 cani de apa (300 ml .), ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mod preparare: Gogosarii, ceapa si ardeiul iute se trec prin masina de tocat. Rosiile se fierb pana se evapora apa si se paseaza. Gogosarii se amesteca cu sarea, zaharul, otetul si pasta de rosii ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|