-
Complexitate:
Mica
-
Timp de preparare:
30 minute
-
Categorii:
-
Reteta traditionala:
-
Apreciere:
Nota 1 din 1 voturi.
-
Ingrediente folosite:
Gramaj ingrediente: - 500 g arpagic sau usturoi
- 150 ml otet
- 150 ml apa
- 150 g zahar
- 1 plic de conservant sau aspirine
Mod de preparare:
- Arpagicul sau usturoiul se curata, se aseaza in borcane.
- Se fierb apa,otetul,zaharul, conservantul sau aspirina timp de 3 minute.
- Se toarna peste arpagic sau usturoi, se capseaza borcanele, se invelesc in ziare sau hartii si se pun la fiert la bain marie intr-un vas cu apa timp de 40-50 de minute din momentul inceperii fierberii.
Reteta in imagini: "Arpagic si usturoi murat"
Pentru a putea comenta la reteta "Arpagic si usturoi murat" trebuie sa fii membru.
Nu exista comentarii pentru reteta "Arpagic si usturoi murat". Adauga-l tu pe primul...
Alte retete recomandate din categoria Conserve si muraturi
|
|