Arpagic si usturoi murat - Conserve si muraturi

Foto 1 - Arpagic si usturoi murat
Arpagic si usturoi murat

Gramaj ingrediente:

  • 500 g arpagic sau usturoi
  • 150 ml otet
  • 150 ml apa
  • 150 g zahar
  • 1 plic de conservant sau aspirine

Mod de preparare "Arpagic si usturoi murat":

  1. Arpagicul sau usturoiul se curata, se aseaza in borcane.
  2. Se fierb apa,otetul,zaharul, conservantul sau aspirina timp de 3 minute.
  3. Se toarna peste arpagic sau usturoi, se capseaza borcanele, se invelesc in ziare sau hartii si se pun la fiert la bain marie intr-un vas cu apa timp de 40-50 de minute din momentul inceperii fierberii.



Reteta in imagini: "Arpagic si usturoi murat"

Pentru a putea comenta la reteta "Arpagic si usturoi murat" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Arpagic si usturoi murat". Adauga-l tu pe primul...


       
Intra in cont