- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Budinci
Retete culinare din categoria Budinci
Ingrediente:
spaghete,
kaizer,
branza,
ciuperci,
rosii,
ardei gras rosu,
ardei gras galben,
patrunjel verde,
ou,
cascaval,
sare,
piper,
Mod preparare: Kaizerul se taie feliute si se prajeste.Rosia si ardeii se taie felii subtiri iar branza se razuieste. Ouale se bat bine. Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei si se fierb ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Mod preparare: Se fierb pastele in apa cu sare apoi se scot in apa rece. In timpul acesta se marunteste branza cu furculita si se amesteca cu zaharul, stafidele, ouale si esentele. Cand sunt gata pastele d ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Se trece branza prin sita si se amesteca cu ouale batute, smantana, untul si sarea. Se pune intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor sa se rumeneasca.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Merele se curata si se taie felii subtiri. Se ia painea alba, se taie felii subtiri si se inmoaie in unt topit si se aseaza intr-o forma unsa cu unt, alternand un rand de paine si un rand de mere ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa calduta si se strecoara. Carnea fiarta se toaca si se amesteca cu uleiul si verdeata. Se pun apoi macaroanele si carnea in ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se caramelizeaza zaharul si se tapeteaza cu el o tava de chec.Se amesteca ouale cu zahar, vanilie, rom si coaja rasa de portocala.se adauga cacao cernuta, laptele rece si in final biscuitii dati prin ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Mod preparare: Se indeparteaza partea verde a tulpinilor de praz, iar restul se taie rondele groase. Se spala sub jetul de apa rece, se fierb 8-10 minute, pana sunt aproape moi, si se lasa sa se scurga, ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se freaca untul spuma, se adauga branza data prin sita sau foarte bine sfaramata cu furculita, smantana, grisul, miezul de piine bine sfaramat, laptele si ouale bine batute. Se amesteca totul ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Batem bine albusurile pana nu se mai desprinde de pe fundul lighenasului, adaugam 6 linguri de zahar si amestecam bine cu grija. Incalzim laptele intr-o cratita punem bucati de coarja de lamaie s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte, se mai lasa putin pe foc si apoi se da deoparte.Se ia tava de chec si se unge bine cu margarina ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
|
Intra in cont
|