Foto 1 - Supa de pui cu paste

Supa de pui cu paste

Gramaj ingrediente:

  • 250-300 grame piept de pui sau pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 500 grame paste tagliatelle
  • 1 fir de praz (partea alba)
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 litri supa de pui
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Carnea de pui se curata, se spala, se strege cu un servet absorbant si se taie bucati mici (fasii).
  2. Morcovul se curata, se spala, se taie in doua sau trei, dupa care se taie fasii subtiri.
  3. Prazul curatat si spalat se taie inele, patrunjelul se spala, se scurge bine de apa si se toaca marunt.
  4. Intr-o oala se pune la fiert supa de pui, se adauga zeama de lamaie, bucatile de pui, legumele si pastele.
  5. Se lasa sa clocoteasca, dupa care se reduce focul si se fierbe la foc potrivit pentru cca. 20 minute.
  6. Se asezoneaza supa cu sare si piper, se presara verdeata si se opreste focul.




Pentru a putea comenta la reteta "Supa de pui cu paste" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.

Nu exista comentarii pentru reteta "Supa de pui cu paste". Adauga-l tu pe primul...


Alte retete recomandate din categoria Borsuri si Ciorbe