- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Borsuri si Ciorbe
Retete culinare din categoria Borsuri si Ciorbe
Ingrediente:
patrunjel,
apa,
ulei,
delicat,
bors,
suc de rosii,
cartofi,
telina,
pastarnac,
morcovi,
ceapa,
Mod preparare: Legumele (ceapa, morcov, pastarnac, telina) se spala, se curata si se taie in bucati mici, iar cartofii cuburi mai mari. Legumele se pun in oala sub presiune, se calesc cu ulei 2-3 minute (oala d ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
fasole verde,
apa,
faina,
ceapa,
sare,
ardei gras,
rosii,
oua,
smantana,
otet,
verdeata,
Mod preparare: Se curata fasolea, se rupe in 2-3 bucati, se opareste cu apa clocotita. Se face un rantas, se adauga ceapa taiata marunt si se stinge cu apa. Se pune fasolea intr-o oala, se adauga rantasul ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 15 minute
Mod preparare: Cartofii, ceapa si ardeiul iute se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, se adauga boia de ardei, sare, cca 3,5 l de apa si se fierbe totul 20 mn.Se adauga rosiile , laptele si se continua fierberea inca ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Pestele pregatit se acopera cu 2-3 cm cu apa rece. Cand incepe sa fiarba, se inlatura spuma si se pune la un foc foarte mic. Peste 15-20 minute se adauga cartofii, morcovii curatiti, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita, morcovul pate fi dat pe razatoare sau taiat cubulete, se pun la fiert int-un vas (aproximativ 1-1/2l apa) ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in untura, in oala in care vei pregati ciorba. Tai carnatii bucatele, castravetii cubulete sau rondele subtiri. Adaugi mai intai carnatii peste ceapa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
iute de ardei,
piper,
sare,
boia dulce,
tarhon,
lamaie,
oua,
usturoi verde,
ulei,
ceapa verde,
ardei gras,
ceape,
morcovi,
lapte,
costite de miel,
organe de miel,
Mod preparare: Costitele se parlesc la foc pentru a se arde parul ramas dupa care, impreuna cu organele, se taie bucati potrivite, se spala, se lasa in apa cu otet cca 2 ore.Se scurg de apa si se pun la calit in ule ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ciuperci,
morcovi,
ceape,
gulie,
rosii,
ardei gras,
catei de usturoi,
oua,
smantana,
patrunjel verde,
leustean,
sare,
piper,
bors,
Mod preparare: Se curata si se taie marunt tot zarzavatul.Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga apa necesara si se potriveste de sare si piper dupa ce s-au adaugat toate legumele. Se lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
burta de vita,
oase de vita,
ceapa,
ardei,
morcovi,
pastarnac,
usturoi,
smantana,
oua,
otet,
ulei,
piper,
sare,
Mod preparare: Se taie burta fasii cat timp este congelata. Se taie ceapa si ardeiul rosu si se curata morcovii si se dau prin razatoare. Legumele se calesc intr-o lingura de ulei cam 2-3 minute. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
cartofi,
carnati cabanos,
ceapa,
boia de ardei,
ardei iute,
oua,
faina,
smantana,
otet,
frunze patrunjel,
cimbru,
sare,
Mod preparare: Se toaca ceapa marunt si se pune la foc impreuna cu carnaciorii si cartofii taiati cubulete.Cand s-a inmuiat ceapa si s-au rumenit carnaciorii se adauga boiaua si se stinge imediat cu apa.Se mai adaug ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|