- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Borsuri si Ciorbe
Retete culinare din categoria Borsuri si Ciorbe
Ingrediente:
peste,
ceapa,
ardei gras,
apa,
ou,
rosii,
hrean,
leustean,
marar,
patrunjel,
sare,
piper,
corcoduse,
Mod preparare: Se pun intr-o oala la foc ceapa tocata marunt si apa. Cand ceapa este aproape fiarta, se adauga ardeii taiati subtiri, rosiile curatate de pielite si simburi si pestele curatat, spalat si taiat i ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma, o inlaturam cu o spumiera. Cand a dat in fiert se adauga morcovul, ardeiul, ceapa tocate ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ingrediente:
maruntaie de miel,
ou,
ceapa,
morcov,
pastarnac,
radacina de patrunjel,
rosii,
sare,
apa,
zeama de varza,
orez,
patrunjel,
marar,
Mod preparare: Se curata, se spala zarzavatul si se aseaza intr-o oala cu apa la foc. In cazul cand sunt oase ramase de la mincare, se spala si se fierb mai intai, apoi se ia spuma, dupa care se introduce ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
ciolan afumat,
morcov,
pasta de ardei,
cepe,
cartofi,
orez,
ulei,
oua,
smantana,
otet,
tarhon,
Mod preparare: Ciolanul afumat se pune la fiert in 3 l apa (in oala cu presiune timp de 40 minute de cand incepe sa fluiere Wink ). Se desprinde carnea de pe os dupa ce a fiert si se taie bucatele. Supa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pun la fiert intr-o oala apa, morcovul intreg si o ceapa taiata marunt. Cand au inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Se pune sare si se presara ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
conopida,
dovlecei,
morcovi,
cartofi,
mazare,
ceapa,
rosii,
ulei de masline,
patrunjel,
delikat,
sare,
piper,
faina,
smantana,
Mod preparare: Legumele se curata si se spala. Doi morcovi se rad pe razatoarea mare si doi se taie bucati mici sau ronele. Doi dovlecei se rad pe razatoarea mare si doi se taie patratele. Cartoful ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
carne de pui,
ceapa,
morcovi,
radacina de telina,
sare,
patrunjel verde,
orez,
leustean verde,
rosii,
Mod preparare: Carnea se fierbe in apa cu sare, apoi se adauga morcovii, telina si ceapa. Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga rosiile si orezul, leusteanul verde si patrunjel.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Varza se taie fideluta. Morcovii, ceapa si ardeiul se spala si se taie marunt. Kaizerul se taie julien, se caleste cateva minute in ulei, apoi se adauga legumele si se calesc impreuna pana s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
carne tocata,
ceape,
morcovi,
pastarnac,
telina,
ardei,
rosii,
sare,
orez,
oua,
leustean verde,
zeama de lamaie,
ulei,
Mod preparare: Se pune la fiert in apa rece ceapa, morcovul, pastarnacul, telina tocate marunt sau date pe razatoare, cu putina sare si lingurile de ulei.Intre timp se pregatesc perisoarele din carne tocata in care ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 minute
Ingrediente:
carne macra,
morcovi,
telina,
ceapa,
gulie,
mazare,
fasole verde,
dovlecel,
broccoli,
suc de rosii,
bors,
leustean,
Mod preparare: Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece. Cand fierbe i se ia cu o paleta spuma si cand s-a terminat spumuirea incepem sa punem zarzavatul. Se curata, se toaca ceapa si se pun ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
|
Intra in cont
|