- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Borsuri si Ciorbe
Retete culinare din categoria Borsuri si Ciorbe
Ingrediente:
pui,
morcov,
radacina patrunjel,
telina,
ceapa,
cartofi,
ardei gras,
mazare,
pastai,
rosii,
ulei,
sare,
verdeata,
leustean,
apa,
Mod preparare: Pasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Dupa ce a dat in clocot se aduna spuma si se fierbe in continuare la foc domol. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
morcovi,
patrunjel,
dovlecel,
varza,
ardei gras,
rosi,
cartofi,
gulie,
mazare,
fasole verde,
bors,
frunze patrunjel,
sare,
piper,
oase cu carne,
Mod preparare: Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa asa pana sunt fierte. Se spumeaza.Se curata toate zarzavaturile si legumele.Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavaturile taiate marunt si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
carne de miel,
morcov,
patrunjel,
ceapa,
zeama de lamaie,
macris,
frunze de patrunjel,
orez,
oua,
smantana,
sare,
Mod preparare: Se pune carnea de miel la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa dea primul clocot, se spumuieste si se adauga morcovii, patrunjelul si o ceapa mica taiate marunt. Cand sint aproape fierte, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Ceapa taiata marunt se inabusa putin in ulei sau unt, adaugand apoi faina, boiaua si sarea. Se toarna apa si, dupa ce da un clocot, se pun orezul si urzicile bine spalate, oparite si tocate mai ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
aripi de pui,
rosii,
ardei grasi,
morcovi,
pastai de fasole,
dovlecel,
cepe,
radacina patrunjel,
cartofi,
sare,
piper,
boia de ardei,
zeama de corcoduse,
leustean,
fire de cimbrisor salbatic.,
Mod preparare: Se curata aripioarele de pui, se spala si se aseaza intr-o oala. Se acopera cu apa, se adauga o lingurita de sare si se pun la foc. Cand incepe sa se ridice spuma se curata bine si se lasa s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se rumeneste ceapa rasa in 2 linguri de ulei pe fundul oalei, dupa care se presara faina. Se stinge cu 1 litru apa, se adauga sare, putin ardei iute, verdeata tocata, varza taiata subtire. S ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 minute
Mod preparare: Se prepara intr-un vas de lut smaltuit (daca aveti) de 5-6 litri.In el se pun taratele de grau si malaiul. Se adauga hustele (tarate si malai ramase de la alt lot de bors) pentru fermentatia ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Punem intr-un vas un pic de ulei, dupa care adaugam faina si facem un rantas. Cand este gata, punem apa si usturoiul zdrobit, sare dupa gust si piper.Se lasa la fiert, dupa care adaugam smantana ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
somon,
morcov,
ceapa,
cartofi,
orez,
telina,
ulei,
ou,
smantana,
otet,
leustean,
usturoi,
apa,
Mod preparare: Se curata zarzavatul, se spala, se taie si se pune la innabusit cu uleiul si 2 linguri apa + orezul pt 3-4 minute.Se pune restul de apa si se lasa sa fiarba 30 minute, se incearca zarzavatul daca a ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
carne,
morcov,
ceape,
cartofi,
ardei gras,
marar,
taitei,
bors,
ou,
bulion,
sare,
cimbru,
patrunjel,
leustean,
loboda,
Mod preparare: Se pune carnea la fiert. Se adauga sare. In timp ce fierbe, se ia spuma; cand nu mai iese spuma murdara, se adauga ceapa tocata marunt. Apoi se adauga morcovii taiati cubulete mici si ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
|
Intra in cont
|