- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Borsuri si Ciorbe
Retete culinare din categoria Borsuri si Ciorbe
Ingrediente:
carne de porc,
morcovi,
ceapa,
mazare,
fasole verde,
orez,
pasta de ardei,
suc de rosii,
marar,
zeama de varza,
Mod preparare: Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele si morcovul dat prin razatoarea mica si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Se pune osul la fiert in apa rece, cand este gata se pune tarhon si orezul. Separat, se freaca oul cu cele 2 linguri de faina si se toarna peste ele o canuta de lapte. Se toarna aceasta ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se pune la fiert carne in apa cu sare. Zarzavatul se curata si se taie rondele. Morcovii se calesc in putin ulei.Dupa ce a dat in clocot apa in care se fierbe carnea, se spumeaza si se adaug ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ceapa se toaca fin, telina se rade, iar cartofii se taie cubulete si toate se calesc in putin ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba, apoi se adauga orezul, stevia tocata fin, leustean si spre ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se ia burta si se spala. Daca vi se pare ca are miros se pune cateva ore, chiar o zi, in putina apa cu cateva linguri de otet.Se fierbe burta la foc mediu pana se inmoaie, cam 2 ore. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
morcov,
ceapa,
marar verde,
ou,
zer,
zeama de oase,
smantana,
pasta de gogosar,
sare,
piper,
Mod preparare: Morcovul se curata si se da pe razatoasea cu gauri mari.Ceapa se curata si se lasa intreaga.Se pune 1 l apa la fiert cu putina sare, adaugam morcovul razuit, ceapa intreaga, pasta de gogosari, fire ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
apa,
bors,
loboda,
fire de ceapa,
morcovi,
radacina patrunjel,
orez,
marar,
patrunjel verde,
leustean,
unt,
ou,
sare,
Mod preparare: Zarzavatul curatat si bine spalat se da prin razatoarea de zarzavat si se inabusa usor in unt impreuna cu firele de ceapa verde. Se adauga apa si sarea si se lasa sa fiarba cateva minute, apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
apa,
piept de pui,
morcov,
ceapa,
cartof,
usturoi,
ardei verde,
ou,
cafea cu smanta,
leustean verde,
patrunjel verde,
telina,
tarhon,
otet,
sare,
Mod preparare: Punem carnea la fiert intro oala cu 1,5 litri apa. Cand fierbe se ia spuma, apoi se adauga ceapa taiata marunt si restul de zarzavat taiat bucatele, usturoiul intreg (pt a putea fi scos).  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
fasole boabe,
ciolan afumat,
morcov,
cepe,
rosii,
sare,
ardei,
telina,
piper,
otet,
cimbru,
patrunjel,
Mod preparare: Seara se pune fasolea la inmuiat sa se umfle;Se pune fasolea si ciolanul la fiert intr-o oala incapatoare;Dupa o ora de fiert, acoperit, la foc mic, cand se desprind pielitile de pe boabe si carnea ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Mod preparare: Se pun la fiert intr-o cratita de 5 litri gaturile.Se curata, spala si se taie legumele.Cartoful cuburi, morcovul semirondele, ceapa verde felii de 5 mm, ardeiul gras se taie fidea,  ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
|
Intra in cont
|