- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Borsuri si Ciorbe
Retete culinare din categoria Borsuri si Ciorbe
Ingrediente:
carne de pui,
pulpe,
smantana,
ou,
ceapa,
telina,
ardei gras,
morcovi,
pastarnac,
frunze de patrunjel,
vegeta,
Mod preparare: Se pune carnea de pui la fiert cu vegeta, legumele se taie cubulete si se pun la calit.Dupa ce sunt calite se adauga la fiert alaturi de pui.Dupa ce sa fiert carnea se adauga galbenusul de ou si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
apa,
bors,
fasole verde,
morcovi,
cepe,
patrunjel,
rosii,
dovlecel,
ardei gras,
ulei,
sare,
verdeata,
Mod preparare: Se pun la fiert cu sare si ulei morcovul, patrunjelul, ceapa, taiate marunt.Se pune si fasolea taiata bucati.Se lasa sa dea cateva clocote.Se adauga ardeiul taiat si rosiile, curatate de piele si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
carne tocata,
ou,
faina,
delikat,
morcovi,
telina,
patrunjel,
ardei,
gogosar,
varza murata,
ceapa,
rosii,
frunze patrunjel,
marar,
apa,
Mod preparare: Se calesc in ulei morcovii, patrunjelul telina, ardeiul si gogosarul taiate cubulete mici, se adauga apa, cuburile Knor si ceapa si se lasa sa fiarba aprox.20 de minute. Se taia varza murata ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
coasta afumata de porc,
morcovi,
telina,
cartofi,
radacini de pastarnac,
adei grasi,
patrunjel verde,
ardei rosu,
rosi,
bors,
ou,
rosii,
tarhon,
sare,
piper,
condimente,
Mod preparare: Curatam legumele, le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa.Separat spalam coasta afumata de porc in cateva ape, o portionam si o punem in apa la fiert.Prima apa eu o arunc si apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
aripi de curcan,
radacina de morcov,
radacina de pastarnac,
radacina de patrunjel,
ceapa,
enibahar,
foaie de dafin,
sare,
usturoi,
piper macinat,
boabe de piper,
Mod preparare: Aripile spalate se fierb intr-un clocot, dupa care se schimba apa. Se adauga apa rece(cam 3 litri), astfel incat sa depaseasca aripile cu o palma. Se lasa la foc foarte, foarte mic.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 7 ore
Ingrediente:
carne de vaca,
sare,
ceapa,
morcovi,
patrunjel,
telina,
fasole verde,
varza,
cartofi,
rosii,
bors,
leustean,
tarhon,
marar,
Mod preparare: Se taie 1 kg. de carne de vaca in bucati potrivite si se pun la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cand incepe sa fiarba se spumeste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga o ceapa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
aripi,
cartofi,
ceape,
ardei rosu,
morcovi,
varza,
zeama de varza,
orez,
pasta de tomate,
vegeta,
sare,
piper,
busuioc,
Mod preparare: Se spala aripioarele si se pun la oparit, apoi se schimba apa, si se pun la fiert impreuna cu legumele.Legumele se spala bine, se curate si se taie cubulete.Cand acestea incep sa fiarba se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ingrediente:
varza,
morcovi,
radacina de patrunjel,
ceapa,
marar,
cimbru,
zeama de varza,
afumatura,
sare,
Mod preparare: Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune la foc impreuna cu afumatura spalata bine. Pana ce acestea dau in clocot, se taie varza fideluta si se freaca cu putina sare. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
morcovi,
ceapa,
radacina patrunjel,
telina,
ou,
gris,
ulei,
patrunjel verde,
vegeta,
bulion,
Mod preparare: Punem la fiert intro oala 3 l apa. Cand incepe sa fiarba, adaugam ceapa taiata marunt, apoi restul zarzavatului si cateva frunze intregi de patrunjel, pe care le scoatem dupa ce si-au dezvoltat ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Hai ca tot saracul sau, mai nou, tot omul care se hraneste sanatos trece primavara pe langa urzici si gateste o ciorba, un piure sau altceva! Natural, sanatos, vitaminizant!Va propun o reteta cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
|
Intra in cont
|