- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Borsuri si Ciorbe
Retete culinare din categoria Borsuri si Ciorbe
Ingrediente:
piept de vita,
morcovi,
radacini de patrunjel,
telina,
cepe,
fidea,
suc de rosii,
patrunjel verde,
cimbru,
ou,
bors,
radacini de hrean,
smantana,
Mod preparare: Se fierbe carnea de vita, spumand din cand in cand. Ceapa taiata cubuletze se caleste in putin ulei, apoi se adauga morcovul si radacina de patrunjel date prin razatoare si ardeiul gras taiat ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
praz,
fire ceapa,
usturoi,
morcovi,
frunze patrunjel,
ghimbir,
amidon,
smantana,
cascaval,
zeama de lamaie,
ulei,
sare,
piper,
Mod preparare: Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam si ceapa verde si usturoiul si le taiem marunt.Morcovul curatat il dam pe razatoarea cu gauri ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se alege si se spala bine stevia. Separat, se caleste in ulei tot zarzavatul taiat marunt, apoi se pune un litru de apa si se lasa sa fiarba. Cand zarzavaturile sunt pe jumatate fierte, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
apa,
bors,
fasole boabe,
ceapa,
morcov,
radacina patrunjel,
faina,
ulei,
patrunjel,
marar,
leustean,
sare,
Mod preparare: Se alege, se spala si se inmoaie fasolea din ajun in apa calduta. Se pune la fiert si dupa ce a dat 2-3 clocote se schimba apa si se pune din nou la fiert cu apa calduta. Se repeta operatia ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
piept de porc,
morcovi,
ceapa,
radacina de telina,
pastarnac,
smantana,
ou,
orez,
faina,
sare,
marar,
lamaie,
Mod preparare: Carnea se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina ,pastarnacul, radacina de patrunjel si ceapa. Cand carnea si legumele sunt fierte. Se adauga orezul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
oase,
carne tocata de vita,
cepe,
morcov,
patrunjel,
pastarnac,
concentrat de legume,
bors,
leustean,
ou,
orez,
ulei,
smantana,
sare,
piper,
zahar,
Mod preparare: Se tin oasele in apa rece 15-20 minute sa iasa bine sangele, apoi se pun la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se adauga legume si zarzavaturile, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Mod preparare: Se spala bine carnea,daca este nevoie se mai taie in bucati,se zvanta si se pune la fiert in 2 l apa sau pana cand sunt acoperite carnea si ceapa,morcovul,pastarnacul si telina.Daca doriti puteti sa ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
sfecla rosie,
morcovi,
telina,
ceapa,
ulei,
ardei gras,
suc de rosii,
leustean verde,
bors,
smantana,
sare,
Knorr,
secretulul gustului,
Mod preparare: Se curata toate zarzavaturile. Sfecla rosie se taie cubulete si se da deoparte. Morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel, ceapa se toaca marunt, se incinge uleiul intr-o oala, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Ingrediente:
morcovi,
albitura,
telina,
varza,
fasole verde,
mazare,
dovlecei,
cartofi,
stevie,
cepe,
piper,
rosii,
usturoi,
leustean verde,
ulei,
tarhon,
bors,
sare,
Mod preparare: Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune la inabusit in putin ulei.Se adauga supa de legume sau apa fiarta din cand in cand.Se adauga morcovul, albitura, telina taiate marunt, apoi fasole ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se spala puiul, se face bucati si se pune la fiert, separat se caleste zarzavatul in putin ulei, se pune apa si se lasa la fiert. Cand puiul este gata se adauga peste zarzavat, se adauga otelul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|