- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Borsuri si Ciorbe
Retete culinare din categoria Borsuri si Ciorbe
Ingrediente:
fasole verde,
morcovi,
patrunjel,
ceapa,
bulion,
ardei gras,
patrunjel verde,
crenguta de telina verde,
ulei,
sare,
Mod preparare: Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
ulei,
crenguta de telina verde,
patrunjel verde,
ardei gras,
bulion,
ceapa,
patrunjel,
morcovi,
fasole verde,
sare,
Mod preparare: Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se toaca marunt zarzavaturile si se pun in tigaie pentru 3-4 min cu un pic de ulei. Sfecla rosie se da pe razatoarea mare si o mana de sfecla se opreste pentru culoare. Se pune in apa rece s ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
carne de berbec,
morcovi,
ceapa,
telina,
pastarnac,
cartofi,
rosii,
zeama de varza,
patrunjel,
sare,
piper,
apa,
oua,
Mod preparare: Se spala carnea si se opareste in apa clocotita. Se limpezeste bine in apa rece si se taie in bucati potrivit de mari, dupa care se aseaza impreuna cu apa intr-o oala, la foc potrivit. Cand ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
cepe,
cartofi,
morcovi,
telina,
ardei grasi,
rosii,
patrunjel,
leustean,
ou,
bors,
taitei,
sare,
albitura,
Mod preparare: Pun la fiert in aceasta ordine: ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoarea mare, albitura si telina tocate marunt, dupa ce au dat intr-un clocot acestea adaug cartofii taiati taraneste, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ciolan afumat,
ceapa,
morcovi,
cartofi,
radacina patrunjel,
radacina pastarnac,
telina,
ardei rosu,
ulei,
bors,
concentrat de legume,
ardei iute,
fidea,
patrunjel,
leustean,
smantana,
Mod preparare: Se spala ciolanul si se pune la fiert in 2-2,5 l apa rece. Se fierbe incet pana cand carnea se inmoaie. Apoi se scoate ciolanul, zeama se pastreaza. Carnea se lasa sa se raceasca, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
morcovi,
varza,
gogosar,
ardei gras,
pasta de rosii,
ceapa,
carnat afumat,
iaurt,
marar verde,
sare,
piper,
ulei,
Mod preparare: Se curata morcovul si se taie rondele. Varza se taie fideluta. Ceapa se curata si se lasa intreaga (dupa fierbere se arunca).Gogosarul si ardeiul se taie felii subtiri.Morcovul, carnatul ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
costita,
sfecla rosie,
ceapa,
morcov,
telina,
radacina patrunjel,
cartofi,
bors,
patrunjel,
sare,
Mod preparare: Cureti sfecla, o tai bucati si o pui la fiert in bors. Separat pui la fiert costita afumata taiata bucati. Cureti intre timp ceapa, morcovul, telina, patrunjelul si cartofii. Tai ceapa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
carne de iepure,
morcovi,
ceapa,
cimbru,
radacina de telina,
sange de iepure,
ulei,
otet,
sare,
vin rosu,
tarhon,
patrunjel verde,
Mod preparare: Bucatile de carne se fierb in 4 l de apa cu sare, indepartandu-se spuma. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se adauga morcovii, telina, ceapa si se continua fierberea. Cand e aproape gata, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
peste,
ou,
ceapa,
orez,
patrunjel,
pasta de tomate,
piper,
faina,
zarzavat,
morcovi,
cepe,
radacina pastarnac,
telina,
cartofi,
ardei grasi,
rosii,
bors,
leustean,
sare,
Mod preparare: Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si faina. Se framanta bine. Din acest amestec se formeaza mici perisoare care se tavalesc prin fain ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 45 m
|
Intra in cont
|