- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Aperitive
Retete culinare din categoria AperitiveMod preparare: Spalam ciupercile si le prajim in ulei. Dupa ce le prajim le scoatem in farfurie. Usturoiul il pisam cu pisalogul si il punem peste ciuperci.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Pestele se curata de cap si codite, se taie in bucati potrivit de lungi, se trece prin jet de apa si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.In acest timp se taie ceapa verde in bucati lungi cat bucatil ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se curata si se spala ciupercile , ceapa.si salamul de sunca. Se taie cubulete. Se pun intr-o craticioara sau o tigaie suficient de mare si se calesc in ulei cu putina apa, pana se inmoaie s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se aleg rosii mijlocii, se spala, se taie cate un capacel, se scoate o parte din miez, se pune putina sare si se aseaza pe o sita sa se scurga. Se spala ciupercile, se taie si se stropesc cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ciuperci,
cartofi,
morcovi,
oua fierte,
cascaval,
piept de pui,
patrunjel,
fire de ceapa,
maioneza,
marar,
Mod preparare: Se fierb legumele, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari in castroane separate.Si casacavlul tot separat. Pieptul de pui se fierbe, se taie bucatele mici. Se pun ciupercile cu palariile in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Topiti incet untul, la foc mic, intr-o craticioara, adunati spuma de la suprafata si varsati-l, apoi, intr-un bol, avand grija ca zerul albicios depus pe fundul cratitei sa ramana acolo.Zdrobiti cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Spalati si stergeti cu un servet jumatatile de ardei, curatate de seminte si nervuri, si taiati-le fasii.Puneti-le intr-o tigaie mica de teflon, turnati peste ele 1 lingurita de ulei, sarati, piperati ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se ia bucata de carne,se spala,se zvanta bine si se portioneaza bucati de cca 1cm grosime.Se pune o bucata de folie de plastic pe tocator, se aseaza bucata de carne, se inveleste si se bate bine pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Mod preparare: Se curata bine ciupercile de pielita, se pune in ele cascavalul dat prin razatoare.Se pune putin unt deasupra.Se dau la cuptorul fierbinte cand se rumeneste cascavalul sunt gata.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Vinetele se coc, se curata de coaja si se toaca marunt. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei. Rosiile se curata de coaja si se toaca marunt. Se amesteca vinetele ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|