- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Aperitive
Retete culinare din categoria AperitiveMod preparare: Ceapa se toaca marunt si se rumeneste impreuna cu morcovul ras. Se adauga in carnea tocata, apoi se condimenteaza si se leaga compozitia cu pesmet. Se adauga apoi si verdeata tocata fin.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 m
Mod preparare: Cartofii se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb. Se scurg de apa si cat sunt inca fierbinti se paseaza si se amesteca usor cu untul si smantana. Se obtine un piure. Ceapa se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Aceasta reteta am descoperit-o la Manastirea Varatec cu vreo 15 ani in urma ... Este una dintre retetele cu care ne incanta maicutele noastre ori de cate ori se iveste ocazia... Ne place tare mult si ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Ingrediente:
piept de pui,
lipii,
castraveti,
rosii,
ardei verde,
ceapa,
cascaval,
sos picant,
sos de maioneza,
faina,
pesmet,
oua,
condimente,
ulei,
Mod preparare: Se taie pieptul de pui in suvite subtiri (se taie mai usor daca este putin congelat).Intr-un bol se amesteca faina si condimentele.Se trec suvitele de pui prin acest amestec, apoi prin oul batut si ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Se curata vinetele de coaja si se taie pe lung, in felii de cca 1/2 cm. Se sareaza si se pun deoparte 30 de minute. Intre timp, se amesteca bine laptele acru cu chimenul macinat si sarea. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Faina o amestecam cu sarea, otetul si apa. Framantam pana cand avem un aluat bine legat (nu trebuie sa fie tare). Intindem aluatul cu facaletul si intindem deasupra 1/3 din margarina.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Ingrediente:
oua fierte,
ceapa,
ceapa rosie,
fire de ceapa verde,
smantana,
nucsoara macinata,
sare,
piper,
Mod preparare: Ouale se fierb tari.Capa se curata, se spala si impreuna cu smantana, sare, piper.Se adauga in blender si se maruntesc pana se obtine o crema fina.
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Se incinge uleiul intr-o tigaie, la foc potrivit.Se adauga usturoiul, ghimbirul, cuminul si majoranul si se caleste totul 1 minut.Se adauga cartofii, sare si piper dupa gust, apoi se amesteca bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
scrumbie,
apa,
otet din vin,
sare grunjoasa,
boabe de mustar,
ceape,
morcov,
boabe de piper,
boabe de coriandru,
foi de dafin,
Mod preparare: Apa si otetul se fierb ,iar solutia obtinuta se va lasa la racit.Scrumbia se curata de putinii solzisori pe care ii are, de intestine,se inlatura marginea cozii si capul,se spala foarte bine, se zvant ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
muschi de porc,
morcovi,
telina,
ceapa,
foi de dafin,
sare,
ton,
capere,
hamsii,
maioneza,
Mod preparare: Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3 ore, depinte de carne, si lasati-o sa se raceasca in apa in care a fiert. Dupa racire o ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 10 minute
|
Intra in cont
|