- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Aperitive
Retete culinare din categoria AperitiveMod preparare: Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime).  ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
salata verde,
ardei gras,
fire de ceapa,
castraveciori,
rosii,
patrunjel,
marar,
sunca presata,
branza,
ulei de masline,
zeama de lamaie,
busuioc,
masline,
sare,
piper,
otet de mere,
Mod preparare: Salata verde se spala, se zvanta si se taie fasii subtiri, ardeii se spala, se curata de cotoare si seminte, castravetii se spala, se curata de coaja si se taie rondele. Patrunjelul, mararul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se incinge cuptorul la 210gr.Se pun intr-un bol untul, cascavalul, pasta de rosii si busuiocul si se freaca bine, pana ce devin ca o pasta.Se taie baghetele felii groase de 1.5 cm (dar fara sa se ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Mod preparare: Se bat ouale crude cu telul.Se adauga, cascavalul ras, parizerul taiat cuburi,faina, smantana, ouala, piperul si sarea si se amesteca bine. Tava de chec se unge si tapeteaza cu faina dupa care ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Ardeii trebuiesc pusi la uscat la soare timp de doua zile.Curatati-i, frecandu-i cu un servet umed. Cu un cutit ascutit, inlaturati semintele si codita. Atentie, nu-i intepati.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
ardei kapia,
branza feta,
branza dulce,
busuioc,
ulei de masline,
otet,
ardei verde,
sare,
Mod preparare: Se spala ardeii sub jet de apa si se pun la copt pe gratarul cuptorului pana se inmoaie (la 180 gradeC).Intr-un castron mic se amesteca busuiocul tocat cu doua linguri ulei de masline, otet si putina ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
patrunjel verde,
oua,
maioneza,
sare,
amidon,
faina,
masline,
branza de vaci,
salam,
piper,
morcovi,
mustar,
porc,
margarina,
Mod preparare: Pentru rulada aperitiv:Se pune intr-un castron ouale,amidomul,maioneza, faina si un praf de sare. Se mixeaza 3-4 minute apoi se pune compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Ingrediente:
conopida,
lapte,
unt,
mustar,
piper,
spanac,
sos de tomate,
ketchup,
bulion de rosii,
catei de usturoi,
otet balsamic,
amidon alimentar,
zahar,
sare,
Mod preparare: Buchetele de conopida se fierb in apa cu sare pana cand se inmoaie apoi se fac piure cu 100 ml lapte si 25 gr unt.Se adauga 1 lingurita mustar, sare si piper, dupa gust.Pentru sos, se amesteca intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
vin rose,
usturoi,
miez de creveti,
ulei de masline,
pasta de ardei,
ardei iute,
piri piri,
sos de soia,
coriandru,
Mod preparare: Intr-o cratita (eu am folosit un vas de lut) se pune usturoiul la prajit in uleiul de masline, crevetii, vinul, se mai lasa putin.Adauga pasta de ardei sau ardeiul tocat, ardeiul iute tocat, piri, ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
|
Intra in cont
|