- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Aperitive
Retete culinare din categoria AperitiveMod preparare: Se curata ceapa, se taie mai intai in doua si pe urma rondele foarte fine. Usturoiul curatat se toaca marunt. Se amesteca faina cu praful de copt si praful de chili (boiaua), se adauga apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Sunca se trece de 2 ori prin masina de tocat, apoi se adauga in untul (margarina) frecat (moale), se sareaza dupa gust. Pasta se poate folosi ca atare, sau ca sa fie mai picanta, se amesteca cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
organe de miel,
ceapa verde,
ceapa uscata,
legatura marar,
legatura patrunjel,
oua fierte,
oua crude,
sare,
piper,
Mod preparare: Organele se curata si se spala in apa rece.Traheea plamanilor, se elimina.Rinichii se scot din stratul de grasime care ii protejeaza, se taie in jumatati, se curata partea alba de la mijloc si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Mod preparare: Vinetele se spala, se sterg, se elimina cotorul si se taie felii rotunde.Se coc pe gratar pe aragaz pe o parte si pe cealalta.Se curata usturoiul si se taie feliute cat mai subtiri.Se spala patrunjelu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Cascavalul se curata de coaja, se portioneaza, se trece prin faina, prin oua batute spuma, prin pesmet si apoi se introduce in vasul cu ulei infierbintat. In timpul prajirii se intorc bucatile pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Pe o folie de aluminiu se pune un cubulet de unt,se adauga cartofi pai(se condimenteaza dupa gust),feliute de ardei,feliute de rosii,1 lingurita ulei de masline, cascaval,se inchide folia formand un ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se framanta margarina, iaurtul, drojdia, 1 ou, sarea si faina. Se intinde o foaie de 1 cm., se unge cu galbenus, se rade branza/cascaval, se taie bastonaşe şi se coc.
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Mod preparare: Vinete se toaca, se amesteca cu o lingura de lemn, putin cate putin, pana ce albesc. Se adauga ceapa, sare si rosii.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Ceapa se taie pestisori si se innabusa in 200 ml.ulei.Se aduaga doar o lingurita de sare, daca folosim bulion. Cand ceapa a devenit translucida, se adauga rosiile sau bulionul diluat cu o cana de ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|