- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare din categoria Aperitive
Retete culinare din categoria AperitiveMod preparare: Intr-o tigaie incalzita 3-4 min,la foc mic, se pune tot untul sau untdelemnul, imediat se adauga ceapa taiata marunt sau rasa fin, se caleste 1/2 min, apoi se aseaza creierul taiat in felii de 2 cm ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se curata pestisorii de intestine, solzi si se taie si capetele daca vreti.Se spala in multa apa si se lasa sa se scurga.Se pregateste o saramura din 2 l apa si 400 g sare, se introduc pestisorii si s ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
porc,
ceapa,
morcovi,
patrunjel,
pastarnac,
telina,
foi de dafin,
ienibahar,
sare,
usturoi,
Mod preparare: Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se parlesc la flacara). Picioarele se taie in doua pe lungime, iar capul se sparge cu satarul. Se asaza intr-o oala ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Carnea se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu franzela muiata, o clipa, in apa rece si bine stoarsa si cu ceapa taiata marunt si calita, un minut, cu 2 linguri de untdelemn. La ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
faina,
unt,
praf de copt,
apa,
oua,
zeama de lamaie,
sare,
fileuri de pangasius,
morcovi din conserva,
mazare din conserva,
rosii,
cascaval,
smantana,
nucsoara,
ulei,
piper,
Mod preparare: Batem oul cu apa si zeama de lamaie. Faina o amestecam cu praful de copt, untul la temperatura camerei si amestecul de ou.Framantam un aluat neted pe care il invelim in folie si il dam la frigide ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Se eviscereaza hamsiile, dupa care se clatesc intr-o solutie otet cu apa (50ml otet, 50ml apa), ceapa se taie julien. Se aseaza intr-un vas straturi, hamsii, ceapa, masline, foi dafin, piper.&nbs ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se spala castravetele si se da cu tot cu coaja pe razatoarea mare.Se scurge de zeama, se spune intr o cratita mai mare castravele scurs de zeama, se adauga sare( dupa gust).Se curata usturoiul si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
kaizer,
ardei gras,
piept de pui,
porc,
ceapa,
usturoi,
ciuperci,
piper,
ulei de masline,
sare,
Mod preparare: Se taie cubulete toate ingredientele.Se amesteca intr-un vas de plastic toate ingredientele cu uleiul de masline, sarea si piperul.Dupa ce au fost condimentate ingredientele, se pun pe bete.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
piept de pui,
usturoi,
ulei,
zeama de lamaie,
prad de curry,
morcovi,
ardei gras,
slanina,
piper,
sare,
Mod preparare: Se taie carnea in cuburi. Usturoiul se toaca si se amesteca cu 5 linguri ulei, suc de lamiie si curry. Carnea se lasa la marinat in acest amestec o ora. Vasul se tine acoperit.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
pui,
ciuperci,
cascaval,
smantana,
ceapa verde,
usturoi verde,
ou,
sare,
piper,
ulei masline,
unt,
Foi placinta,
Mod preparare: Pieptul de pui se firbe in apa cu sare.Ceapa si usturoiul se taie fideluta si se calesc in uleiul de masline.Cand devin aurii se adauga ciupercile scurse de zeama si se inabusa pana scade.Se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
|
Intra in cont
|