Retete culinare din categoria Aperitive

Rulouri cu somon afumat
Mod preparare: Se fac clatitele din aluat putin mai gros ca de obicei, in care se pun cimbru, putin busuioc, piper si putin suc de rosii.Amestecam branza cu mararul tocat, piper, suc lamaie si sare.Asezam o clatita ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Peste somon la cuptor
Mod preparare: Se curata pestele de oasele mari sau de preferat se cumpara somon fara oase, se intinde intr-o tava si se adauga uleiul de masline, untul, foile de dafin deasupra pestelui. Deasemenea sucul de la ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Muschi afumat
Mod preparare: Amestecam condimentele, intindem amestecul de prafuri peste muschi.Lasam 3-4 ore,il asezam intr-un vas mai inalt, peste care turnam baitul.Baitul se obtine prin fierberea apei cu sarea, condimentele, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ficat de porc  la tava
Mod preparare: Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in 100 ml de ulei, apoi se scot. In jiul ramas de la carne se adaga 750 ml de apa fiarta, sare, piper si se fierbe totul cca 10 min., apoi se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Omleta cu branza
Mod preparare: Se bat albusurile de ou pana se intaresc. In alt vas se pun galbenusurile care se bat bine, se amesteca cu maioneza si cu 2 lingurite apa.Se toarna galbenusurile peste albusuri si se amesteca uso ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Chiftelute din legume Karina
Mod preparare: Orezul se pune la fiert in apa cu vegeta.Dupa ce s-a fiert se lasa sa se raceasca.Legumele curatate se dau pe razatoarea mica, se adauga mararul si patrunjelul verde tocat, se storc bine de tot ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Rulata de curcan umpluta cu legume
Mod preparare: Pieptul de curcan se toaca prin masina de tocat, impreuna cu putina ceapa si verdeata.Apoi se amesteca cu oua, smantana lichida, putin vin alb, sare, piper, oregano si usturoi pudra,rezultand o farsa ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
File de salau pane
Ingrediente: salau, oua, faina, pesmet, ulei, piper, sare,
Mod preparare: Pestele, spalat curatat, taiat pe lungime, curatat de oase, se taie fileu, se trec prin faina, ou batut si pesmet.Se rumenesc pe ambele parti.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Rulada din carne tocata
Mod preparare: Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca.Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat ceapa, mararul si patrunjelul. Se amesteca bine dupa care amestecul de carne se pune intr-o ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute